Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena p

koncepcja baloniku na wieczór panieński (dla pomysowych)

Polecane posty

to zamiast krytykowac to cos zaproponuj? bo co robic w domku w gorach (swoją droga to ja mieszkam w górach) czy nad morzem? moze wspolne nocne puszczanie lampionu? daj se spokój z takimi komentarzami

Gość ale denne i gówniarskie
może grill dla 70 latków ?:D tak bawią się ci seniorzy w domkach wczasowych nad jeziorem które mam niedaleko yhh idzie się pobawić nie ma co :classic_cool: ja swój wieczór panieński spędzam w górach szwajcarskich , będzie kilka dni dobrej imprezy + spa. Jak kto woli ;)

Gość zgodzę sieeee
18:35 helena p k**wa jakby w temacie widniao sowo tzytzzki to było by juz 10 koncepcji wyzwań a tak to lipa... mamuś jakie wy denne jesteście.. sama jesteś denna. Współczuję dziewczynie takiego wieczoru nie wiem jak można się w taki żałosny sposób zabawiać :O Ps: nie jestem sztywniarą lubię zabawę z gustem ;)

ulala no widze ze budrzet spory, no nie kazdy ma takie szczęście :) przeczytaj topik od początku to wyjaśni ci się sprawa grilla dla staruszków a denna to jestes ty

zgodzę sieeee na szczescie ty masz klase hahhaahah ;D i kumpele które załatwią ci wyjazd do spa

Gość zgodzę sieeee
ile razy z tym dnem się powtórzysz?:D idź się zabawiać z zakładaniem gumki na ogórka potem wrzuć obowiązkowo zdjęcia na nk i fejssssika zeby poszpanować :O

Gość kto jeszcze organizuje
wieśniackie wieczorki kawalerskie czy panieńskie ?

Gość ja proponuję
nasrać wam do ryja z takimi pomysłami 🖐️

eee wiecie nie każdego stać na takie wypasione wiczory panieńskie typu spa lub noc w domku za granica poztym ma być śmiesznie, jak szanownej pomarańczce się nie podoba to niech rzuci poropozycja zabawy z klasa bez potrzeby wydawania kupy forsy

no a pozatym wkurwia mnie kiedy jest topik każdy odpisuje zgodnie z danym temate i przyklikataka ącka z ęcką i rozpierdoli wszystko bo cos tam sie jej nie podoba :D

Gość as drrruk
nie wiem czy kcesz ale dorzucam kilka zadań ;) przewinąc pieluchę lalce -dziecku wymienić najbardziej romantyczną /namiętną scenę filmową z drobnymi szczegółami dopasować ciało przytojniaka do osby ( np. brad pitt/beckham itd oczywiście same sylwetki bez twarzy)

witam :) dziękuje za ekstra pomysły :) imperza udała się znakomicie Panna Mloda zgorszona nie byla :) nie potrzebowałyśmy wyjadu za kupcie kasiorki żeby dobrze się bawić czyli potwierdziła się reguła że nie miejsce jest ważne a towarzystwo :) pozdrawiam ps. jak ktos ma ochote to niech wpisuje następne konkursy, bedzie dla nast. kobietek szukających inspiracji