Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bAjron

kruca bomba

Polecane posty

czarna wrona się zaczerwieniła??:P wrona zapewne rumienców nie widac ;) Androgen :classic_cool:

Perwersja dba o anonimowosc tych panów :P ciekawe czemu?:P

Wiadomo, nie chcę się dzielić. :classic_cool: Fajne loszki są na kafeterii, do których się nie umywam, więc nie chcę tracić szans na ruchanie. :classic_cool:

:D:D:D:d Perwersja ten argument do mnie trafia to moze chociaz opisz jak było z tym XXX :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] S_M A które te fajne? no przeca ze ja

S_M wszystkie, które widziałam. :classic_cool: Z XXX było za krótko :classic_cool: za rzadko :classic_cool: lekko boleśnie, ma ładnego, grubego kutasa i słodką spermę. :classic_cool: (Normalnie się zawstydziłam 😴)

Wrona-nie ma lekko. 😴 Wiesz ile ja się namęczyłam, żeby ich do łóżka zaciągnąć. :classic_cool: A Ty teraz chcesz, żebym Ci jak na tacy podała. :D

Perwersja Z XXX było za krótko za rzadko lekko boleśnie, ma ładnego, grubego kutasa i słodką spermę. (Normalnie się zawstydziłam ) hahahahah normalnie jak bym go znała ;):D:D:D

[zgłoś do usunięcia] Perwersja S_M wszystkie, które widziałam. Z XXX było za krótko za rzadko lekko boleśnie, ma ładnego, grubego kutasa i słodką spermę. (Normalnie się zawstydziłam ) zapewne żarł ananasy z puszki :P

[zgłoś do usunięcia] Perwersja Wrona-nie ma lekko. Wiesz ile ja się namęczyłam, żeby ich do łóżka zaciągnąć. A Ty teraz chcesz, żebym Ci jak na tacy podała. ja ci podam mojego 😴 gorzeja jak to ten sam :P S_M chcesz miec bielmo na oczach?:classic_cool:

"normalnie jak bym go znała ;):D:D:D" To teraz zaśpiewajmy: Wszystkie kutasy nasze som :classic_cool: XX, XXXX, XXXXX, XXX. :classic_cool:

Perwersja a moze chciaż jakaś fota z profila? :classic_cool: coby ocenic to cudo :P

v34 ja ci podam mojego gorzeja jak to ten sam podaj :classic_cool::Dsprawdzimy :D:P Perw, juz nie pitol że sie tak nameczyłaś :P faceci pewnie sami ci sie pchali do wyra:D:P

[zgłoś do usunięcia] vera lynn Co wy pierrdolicie? jeszcze nie 🖐️ jak zdobędziemy namiary dopiero zaczniemy :classic_cool:

V, mów szybko do kogo chcesz numer telefonu. :classic_cool: Mam mnostwo seksownych męskich głosów w komórze. :classic_cool:

czarna wrona v34 ja ci podam mojego gorzeja jak to ten sam podaj sprawdzimy a łykasz?:classic_cool:

vera myslisz ze pod tembr głosu bede mogła sobie strzelić🖐️?