Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna,,,....

samotne wakacje ...okropne

Polecane posty

Gość takajedna,,,....

przykre ale siedze w domu, nigdzie nie wyjechałam , mam zły dzien , znajomi zajeci, pisałam dzisiaj smsy do przyjaciółki bo mam taki dzien ze chciałabym wygadac sie i posiedziec z kims ale oczywiscie zajeta swoimi problemami

Gość Majeczka 208
Jestem w dokladnie takiej samej sytuacji, tylko ja do tego wszystkiego mieszkam na zadupiu.

Gość takajedna,,,....
ja mieszkam w miescie ale uwierz mi tesknie za natura , wydaje sie ze w duzym miescie człowiek nie czuje sie tak samotny, bo tylu ludzi wokoło ale dupa zbita , jest byle jak

Ja mam chłopaka, ale co z tego skoro nie ma dla mnie czasu. przyjaciółka za dwa tygodnie wyjeżdża na stałe za granicę. Super kurwa, pojechałabym z nią ale jestem z chłopakiem, ale nie wiem czy to jest warte takiego poświęcenia. Chciałabym normalnie zarabiac a nie tak jak tu.

Gość Majeczka 208
a ja caly czas w domu siedze i glupawki dostaje z wielu powodow, najchetniej to bym sie najeb*** zeby na chwile o tym wszystkim zapomniec.

Gość takajedna,,,....
kurde no ale kiedys łatwiej było sie spotkac, wyjsc gdzies, teraz jakos wszyscy juz zajeci, zalatani, czasu nie maja ...otwieram piwo i mam w nosie wszystko, do dupy

Gość VVielkie zaszłości
Mam tak samo, z tym że nie mam nawet do kogo uderzyć z propozycją.

Gość trzy po trzy
Pół roku temu rozstałam się z chłopakiem i od tego czasu z nikim nie byłam. Nie dlatego, że nie chce, po prostu mieszkam w dziurze z które wszyscy wyjechali. Wiem, że sama też powinnam ale nie jest to takie proste Nie będę kłamać nie mam przyjaciół ani znajomych, spotykam się tylko z ludźmi z pracy. Parę razy usiłowałam się z nimi zabrać na jakąkolwiek imprezę, ale prawda jest taka, że oni nie chcą „nowych znajomych. Dwa tydzień temu poszłam na „imprezę, była stypa wypiłam swoje piwo i poszłam do domu. Pewnie wyglądałam jak prostytutka czekająca na okazje. Samotna kobieta przy barze. Tydzień temu poszłam na imprezę. Poderwać kogoś? Hmn Czasem to po prostu jest miło posiedzieć w tłumie, a nie w pustym mieszkaniu. Czuje się spokojniej jak w moim otoczeniu są ludzie, gorzej jak ich nie ma. Mieszkam w dziurze ale podczas sezonu przyjeżdżają tu ludzie się zabawić, więc można kogoś spotkać, znajomość na chwilę, ale można choć przez chwile poczuć się normalnie. No i spotkałam chłopaka. W sumie dwóch. Jeden podobał mi się trochę bardziej, mam dość specyficzny gust W każdym razie mi się bardziej podobał, był już mocno wcięty i trochę mnie obłapiał, ale nie do przesady. Drugi zaproponował mi drinka. Był mniej wcięty więc poszłam z nim posiedzieć na plaży. Chłopak cóż Typowy fan nawalania się mieczykami i grania w rpg. Zrewanżowałam się miłą rozmową i odprowadziłam go kawałek do ośrodka, a potem poszłam do domu. Nie podobał mi się wcale, ale miło było z kimś pogadać, szkoda tylko że to znowu ten typ nolifa, który rekompensuje sobie życie udawaniem czegoś innego. Ech Wydaje mi się ze Cie przebiłam :)