Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robić ??? :(

Mojemu noworodkowi się nie odbija! POMOCY

Polecane posty

witajcie Moje dziecko ma 4 dni i od urodzenia ani razu mu się nie odbiło. Podnoszę zawsze po karmieniu i nic... Moja mama mnie uspokaja że to nic takiego bo jak ja byłam mała to również mi się nie odpijało tylko czasami

Nie każdemu dziecka się odbija. Może je Sobie powoli i nie łyka powietrza. A jak się martwisz to ponoś Go dłużej pionowo lub połóż troszkę na brzuszku. Np. na Twoim brzuchu:)

właśnie je powolutku strasznie muszę ją przebudzać

up pomoże ktoś ?

Gość nhjbygtfrdc
ale jakiej pomocy oczekujesz?? Skoro nie płacze, nic go nie boli, to w czym widzisz problem?? Nie łyka powietrza to i nie ma się czym odbić. Zresztą to dopiero 4 dzień więc jeszcze spokojnie doświadczysz tego zaszczytu :)

Moim obu córkom zaczęło się odbijać po ok 2 tyg. od urodzenia, więc się nie denerwuj, może przyjdzie i na Twoje dziecko czas.

Gość mamamam27
a jak karmisz? bo jak mm to może mleko za malo leci - mój tak miał i przysypiał i jadł nieraz i godzine aż przyszła położna i to zobaczyła i kazała dawać wiekszy smoczek - a co do odbicia to polecam taką metode ze podnieść na ramie - poczekać chwile - opuścić dziecko na dół i znów podnieść - u mnie to działało

Gość miu miu mua
mojej tez sie nie odbijalo, ani nie ulewalo. Karmilam piersia i mala nie lykala powietrza.