Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzyciutrzebawielemyslec

zastanawiam się wiecie

Polecane posty

jakie byłoby życie gdybym była filologiem, ale chyba nie takie choć z tą moją rodziną... i tyle wam napiszę. Z tą rodziną pewnie bym wisiała na drzewie już po JAKIEJKOLWIEK filologii ale praca na studiach to jak inaczej? i tyle. No ale zdrowie zawsze ceniłam najbardziej chociaż... nigdy im nie przyznam racji bo to ZABÓJCY są i tyle. Matkę jednak miałam taką kryminalistkę, że życie mam jakie mam, ale ... wiecie co - co ona mogła za to, że jej ksiądz to jeden wymyślił, a i tak chodziło WYŁĄCZNIE o to, żeby z niej był Londyn. No i okazało się, że nie. No to w sumie mieli jej podziękować bo rzeczywiście ich okradła, ale wiecie - może tak 1% prawdy i tyle. Gdyby nie miała tej szkoły ogrodniczej to by mieli rację, a tak? A ja - po liceum - zostają książki i tyle. Sami powiedzcie. Studia - biologia. No to wymuszone przez rodzinę, a to i tak bez znaczenia bo uniwersytet. I tyle. Rodzinę uważam za poniżej zera - kłamcy , oszuści i ostatnie świnie i tyle :(

Gość dymam owce
:D

Choc wiecie - bo to czuję, że z niej to był Londyn, nie było go z jej DOMNIEMANEJ matki i tyle. Takie coś to było i tyle. Bo ja to czuję wiecie. I jeszcze za nią oberwała i tyle :( Ale numer :( I teraz wam napiszę jeszcze, że... no cóz... a może wam nic nie napiszę, ale mnie tam nie powinno być na tym zachodzie. Bo nie i już :( Jedno świństwo :(

Wiecie wszyscy na nią , ale co biedna wiedziała o tym księdzu w Londynie - że ma dzieci. Bo to jej ksiądz doradził i gdyby to wiedziała to by poszła bo tak i już. Może była zła, ale nie sądzę, że aż taka była straszna. W to miał ktoś wkroczyć TAK UWAŻAM, że w pewnym wieku to rodzic już tylko może patrzeć co się dzieje i dzwonić za kimś to tak bez sensu i tyle :( No i koniec historii - co więcej napisać? Nie wiem :(

Bo wiecie wszyscy na mnie, że PRZEZE MNIE brygidki Londyn straciły. One same sobie były winne i tyle. One miały na USA postawić i olać cały Londyn, ale Londyn i Londyn... ciekawe po co im. Londyn i Częstochowa. I wiecie - zamiast jej powiedzieć - eee to nie miejsce dla ciebie - spadaj se w kwiatkach pracy szukać, ale co to w tych kwiatkach? To samo. Niemniej pracę stałą by miała choć ... tyle to wszystko warte co w moim przypadku. Nie chcielibyście wiedzieć kto pracuyje w tych kwiatkach. Ksiązki - no to już przynajmniej po studiach w bibliotece, ale dostałaby to coś? i tyle z całości. Ale wiecie przynajmniej lżej a tak? I tyle wam napiszę :(

Ja wiecie też sie nie dam ani na tych studiach ani na doktoracie - żeby sobie po kimś jechać tak jak po mnie. Z jakiej paki? I sobie wielce oskrażać i za plecami. Beznadziejne zera. PONIŻEJ. I tyle. Wiecie - w normalnym życiu nie mają szans i tyle. A tak? Jeszcze z rodziną za moją dupą? A rachunek za studia? I tyle wam napiszę. Tyle to wszystko warte. A za granicą też wam powiem uciekajcie z pracy, którą WIELKI INTELIGENT bez studiów ma z podejrzanych znajomości. Jego sprawa, ale was życie przywita 3 samobójcami i jeszcze 1 pani przez niego nie żyje powiem wam. No a ja na 6 lat tam byłam - tak ogólnie. Chciałam 3 miechy to miałam to gdzieś, a zostałam bez grosza przez pożar. No to miał PAN IDEAŁ wiedzieć, że miałam wpisany papieros w Berendsen i mi...podziękować od razu na wejście. Bo taki w sumie jest. A ja jemu bo zero kultury i taka prawda. No a tak? On ma co jeść i się ze mnie śmieje, a ja? Ja jestem winna 3 samobójców bo... MAM AUTO I NIE CHCĘ NIM JEŻDZIĆ. Nie mam zadnego auto. Sprzedałam dziś i koniec. Co to te zera obchodzi? Jeszcze muszę znowu do nich jechać, ale odzywać się nie musze - nie na stałe. Co nie? Na trochę zarobić i dalej.

co ja poradzę na to, że tam jest morderca na mordercy? Wiecie to tu czytam o kryminalistach z Rosji , że ktoś tam 4 osoby zabił i złapał lub 19 nawet, a tam 4 osoby złapane i zabite i wielka kariera i ona sobie dzwoni za mną. Koniec. Gdzie tu jest policja? Nigdy się nie dam i koniec :(

Wiecie ja nie zabiłam całej rodziny żeby w sumie MUSIEĆ wyjechać a ta kurwa nie będzie mną pomiatać i jakiś chuja w dupie niewarty pjeljob, który sie jej jeszcze boi. Ja mam rodzinę i żadnego rodzeństwa już nie mam. Mam matkę tego jednego - ona już nic dla niego nie potrafi zrobić - powiesi się jego sprawa - miał iść na policję na blond kurwę polską po poronieniu i rozwodzie bo jej rady nigdy nie da. Wielki planning. Zwykła szmata chora umysłowo i tyle :( I nikomu nie przebaczę że mnie tak urządzili - koniec i kropka. NIGDY. i sobie to zapamiętajcie SZMATY I ŚMIECIE Z POLSKI :( HOLENDRZY wielcy jak tu Niemcy. Ci mają przynajmniej papier i za dobre sprawowanie mieszkanie i zasiłek jak są moralni, a polskie pomorze co ma w Holandii? Biura jakieś. Tyle mają dekle racji - KRYMINAŁ NAJGORSZY I ZERA ŚMIERDZĄCE!!! :( Wszystko do pierdla i podpalić bo szkoda na gówna kasy. AMEN :( Ale by sie hajczyło... :(

Ta kurwa zabiła całą rodzinę POLICYJNA KURWA TO JEST i jeszcze przez nią 3 ludzi się powiesiło - wszyscy na mnie. ile w Polsce trzeba mieć ludzi na sumieniu żeby iść w pierdel. Oto jest pytanie. Chyba kurwa 50. I tyle mnie to obchodzi :(

Ona po prostu jest nie do ogrania bo od małego sie KURWIŁA na policji w Polsce to se miała do burelu iść, a studia to ma zapłacaone przez rodzinę i wesele też. Do poronienia się miała przyznać. jedyne co umie to chlać, palić i ZABIJAĆ. Niszczyć ludzi - jak ja dorwę i jej przywpierdolę za całośc to się znajdę za kratami a ona za mną i tyle. Wszystkie zęby tej szmacie wybiję jeszcze raz o kurwie usłyszę. Się niech z kim chce wydaje pięknośc jebana w pizdę - tyle mnie to obchodzi. ona i jej jebane wpizdę dziecko :( I facet Holender. DO WIDZENIA :(

Wiecie chodzi mi o to, że zamiast rodzinę zabijać to miałą ta bezmózga idiotka oddać rodzinie za studia i wesele i WYDUPIAĆ z domu po maturze. TYLE. I tyle mnie ta kurew obchodzi PODUPIONA W ŁEB. i nie tylko ona i koniec. I mam rację :( przykro mi - w życiu stosujcie tylko takie rozwiązania. Ciekawe ile ta kurwa ma ludzi na sumieniu ogólnie? Dzwoni jak popierdolona - teraz to se już może dzwonić do chuja jebanego w łeb nawet, ale CAŁY ROK DO DUPY przez nią, kłopoty. Matko swięta - bo ona se chłopaka na policji w Polsce szukała. A reszty w ogóle tu nie ma. No ale cóz... :(

Gość nammakkllla
wypierdalaj w podskokach lizać murzyńskie pauki do tego sie nadajesz I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E I T Y L E

Wiecie to się skończy kiepsko jak ja nie dostanę zwrotu podatku to ja sobie sama pochodzę dlaczego i z tą SPERMIARĄ nie gadam w ogóle. Ona powinna być ZARŻNIĘTA ŻYWCEM - a jak ona kradnie? Ja to miałam wiedzieć. No ale cóz... po prostu PO TOGODNIU sama się miałamm od kurwy wynieść i jej klakierów. Bo czego żałuję? TEGO ŻE SAMA PO TYGODNIU OD GÓWIEN Z DUPY NIE ZWIAŁAM. i tyle. Bo kasy nie miałam - ale powód - teraz wychodzę na spermiarę. Przez SPERMIARĘ Z POLSKI :(

Niech ta moralna wieśniara po studiach wiecie zlezie z chuja wreszcie temu mojemu BYŁEMU bratu i tyle. I tyle - wielce moralna a na chuju mu siedzi 24/24. Zwykła kurwa i zdania nie zmienię nigdy. Nawet 4 dzieci może z nim mieć. NEVER. :(

Powiem wam ja się jej nie dam - normalna kurwa i tyle. jedynie że za nim nie lata co piątek żeby jej wsadził i tyle. A ten widzicie - porządku nie umiał zrobić z nią i koniec - no to podobała się czy nie bo na policję, że go stręczy i co robić? Bulić z góry czy nie. Bo wiecie - tam jedna pani PRZEZ TO nie wróciła i ja nie zamierzam mieć opini, że ktoś ze mną pracował i PRZEZE MNIE nie wrócił. Nic z tego. Dlatego to wszystko piszę i tyle mnie to obchodzi. Mam juz teraz swoją rodzinę i pieprzę wszystkie rodzeństwa. Wam radzę to samo. Nie dajcie się w nic wrobić. Szukajcie sobie rodziny. ja im ustąpiłam WYŁĄCZNIE bo by mnie tu zaszczuli, że siostry PRZEZE MNIE nie żyją. no to miałam mieć matkę i dawno gdzieś je mam bo ich nie rozumiałam. Jak tych 2 cweli. Gdzieś ich mam i tyle. Żeby nic nie było na mnie. kropną się czy nie - to nie moja sprawa na wieki. AMEN :( Zapamiętajcie to sobie. A nachalne laski to się idzie na policję czy płacić i podać za stręczycielstwo czy o co im chodzi, a nie że pózniej ludzie się wieszają przez takie SZMATY moralne wielce i tyle :(

I jeszcze wam napiszę - ja jestem BYŁĄ NAUCZYCIELKĄ. Do szkoły nie wrócę już nigdy i tyle. No studia też mam - ale to bez znaczenia. Była nauczycielka - to ma znaczenie, reszta nie. I tyle. No jest to smutne i przykre, ale to nie moja sprawa. Ja sobie poradzę bez tytułu dr choć jestem przez to zaszczuta i w ogóle. Sami sobie pracujcie fizycznie z takimi gównami bo to taka prawda - gówna nie ludzie. I jak mnie zabiją to przynajmniej wiem za co. i nigdy sie nie dam i koniec :(

jeszcze wiecie kurwa mać nic nie zrobiłam im a już była m KRYMINALISTKĄ to oni są GÓWNAMI bo mam nadzieję, ze lepsze to niż wyzywać ich od KYMINALISTÓW. I tyle. Niech sobie są GÓWNAMI bo mi powiedzą, że KRYMINAŁ im robię - ja wiecie. I do widzenia :(

A wiecie szef tego blond palancika jak dla mnie niech też się zastanowi na przyszłość czy nie warto postawić na kogoś młodszego, żeby miał nomralne życie bo taki palant stary to powinien wiecie już dawno być na końcu świata i tyle. Ileż komuś można współczuć? Ja już zakończyłam i tyle. No przykro mi. Nie mam racji? Współczuj komuś bez sensu a na zerko ostatnie wyjdziesz jak ja :( Dziękuję bardzo :( Niech mu kurwy współczują. Normalne powinny go omijać z zatkanym nosem. Bo tyle jest wart. No ale... i tyle wam napiszę. Znaczy róbcie se co chcecie. Ja zdania nie zmienię NIGDY. Skąd on jest i koniec :( A ta Iwonka - ło matko czegoś podobnego w życiu nie widziałam. COKOLWIEK to oznacza :( Juz chyba normalna prostytuta ma więcej honoru niż ona. I tyle.

Wiecie przeze mnie w szkole nic sie nie stało. NIGDY. A gdyby ten mój brat był nomrlany to był 3 wisielców z pożaru żyło. po co sobie żarty robi? Ile on ma lat. Miał kurwę spławić i tyle. Po co mu ona? Jak coś od niej chciał to to chyba tak nie powinno wyglądać, że jakbym sie nie domyśliła to zaś się mogę wieszać przez miłość jakichś 2 szmat w pracy. Ja wiecie ide na to mówić do biura jak bedzie coś dalej - że przez takie coś ludzie się wieszają, pieniędzy nie ma. Ja im dam i koniec. Gdzie mój podatek i koniec. Nie mam racji? I tyle wam napiszę :(

Gość ball allijan
Jestem Pani ogromnym fanem Proszę się nie zmieniać!Nie ulegać też tutejszemu chamstwu i proszę pisać dalej!Zawsze czytam Pani wszystkie tematy i dokładnie je analizuję.Piszę Pani bardzo interesująco.Z jednej strony taki emocjonalnie i naturalistycznie a z drugiej zaś tak niezwykle odkrywczo i w pewnym sensie metafizycznie

Wiecie ja mu się nigdy nie dam - ja miałam wiedzieć, ze tam wszyscy normalni poszli bo się boi tej Iwonki. Zobaczcie jaki wał - zaś następna baba. No ale został juz sam jak patyk A JA??? Do kogo mam dzwonić że kurwa polska na mnie - zamiast w burdelu się zatrudnić to dalej będzie wydzwaniać, ale nie da mi rady przez ksiązki bo to wiem. No a jakby nie te książki? Ja nie mogę - ja bym się tam miała z pyszna przez nią. A tak może dzwonić ile chce , a się będą bali wiecie za te książki. Ale jakbym wiedziała wiecie to w proch ją rozwalę w chwilę i tyle. Po prostu miałam nie jechać do Holandii ale teraz wyobraźcie sobie stała praca w Niemczech - np. w hotelu a tu w biurze papieros wpisany i tyle. A ci ludzie... nie wiem... mieli mi powiedzieć. Czy ja aż taka zła byłam? No ale za taką niech mnie już biorą. Zła do szpiku kości. Bo wiecie oprócz tej 1 pani co nie wróciła nikogo po mojej stronie. Ona też taka pół na pół. Ale czemu? Jakaś psychoza. No to ja już to ciągnę bo to bez sensu, co nie? Jaka jestem? STRASZNA i tyle. POTWÓR i koniec. Nie ustąpię nikomu ani na 1 cm. I tyle :(

Za dużo przeklinam ale wiesz co - jak tu TRAFIĆ do czytelnika. POCISKIEm -nie posiadam JESZCZE i tyle. I koniec. Ale nie ma po co jechać do Holandii? Tam Polska to jest pomorze sie dowiesz. Ale co to za sukces rozwalenie komuny to juz się nie pytaj. Już zabawa trwa, dyskoteka. Pomorze rządzi - zapamiętajcie sobie. ALE... PO CO? Nikt nie wie. Wesoło jest, muza leci... czemu nie? Kto sie straci w następny weekend, nie? :(

Jedno jest pewne wiecie - cokolwiek dalej ZA PAPIEROS nie dam sie wywalić NIGDY JUŻ WIĘCEJ. A ode mnie nie spodziewajcie się niczego dobrego ŻE ZAŚ MUSZE JECHAĆ NA PIER>>> i tak dalej zachód. Bo ich tak nienawidzę, a naszych tam też i tyle. Co najwyżej papierso wam mogę wpisać ode mnie i nic sie nie stanie. Komu innemu to coś się stanie, ale ode mnie papieros i zagrożenie pozarowe to każdemu mogą już wpisać i NIC. Za to, ze w ksiązkach nie wiedzieli, że 9 lat temu przepadłam bo NIE POWINNAM MIEĆ NIC DO GADANIA w sprawie pracy i po mnie i siedzieć bym poszła, a tak nie. I teraz mogę jechać bo sie będą mnie bali. To jest skandal że tego nie wiedzieli i tyle. W Niemczech sie dowiem? Tak bo sobie bezczelnie między państwami dzwonili. Ja to miałam wiedzieć. Ale o czym pieprzyli to nie wiem. Na pewno nie o tym co mi w biurze wpisali 9 lat temu. No a resztę to sobie sami dopowiedzcie. Inteligentni z was ludzie, nie?

Sorry za te błędy,ale wiecie - to juz zaczyna być ZABAWNE - w cudzysłowiu - ale teraz np. jadę gdzieś i mogą nawet WYPALIĆ Holendrów i nic. Nie pójdę siedzieć. Nawet jeśli WSZYSTKO BĘDZIE NA MNIE - nie pasuje mnie wsadzić do kicia i nie będę siedzieć. Zobaczcie jakie to jest bez sensu wszystko. Ale wiecie... przynajmniej 8 miesiąc stałej pracy by mi leciał, a tak? A nasi myślicie jak pracę mają na zachodzie. Tylko tak. Pożar ogrywają. Ja mam koleżankę w hotelu w Anglii TO SAMO Z NIĄ ROBIĄ. Z doktoratem. Ale ona chyba o tym nie wie, że papieros im ogrywa bo nie pali. Bo po co komu dr w hotelu? A pożar to idzie siedzieć. Takie jest życie, ale wiecie DOKTORAT SKOŃCZ. Nie ma po co :(

Patrzcie - nawet gdybym podpaliła sama to mnie nie wsadzą. Niezła jestem, nie? A teraz lato - takie życie. Bo nie pasuje. Dlatego czasem wiecie jak siedzą to z dobra opinią wychodzą. Ale jakie to jest bez sensu tak myśleć pozarem, ale za to, że chcieli mnie za pożar LUDZIE wsadzić to się im nie dam. Bo ludzie to wiedzieli i... mieli powiedzieć w Polsce, że nie mam jechać. A w ogóle dawno mieli to powiedzieć. Bo ludzie to wiedzieli, a biuro nie i tak nie przepadłam. NO NIKOGO PO MOJEJ STRONIE i tyle. I dałam papier w biurze i ... nie po mnie. I TYM PRZEGRALI. Papierem w biurze i tyle. I co? I teraz są biura i nie ma ich. I DOBRZE IM TAK - bo to wiedzieli i na rodzinę moja zamiast mnie powiedzieć, że mi tak nasrali. Bo ludzie to wiedzieli i czemu na nich tak. Za to - za pożar miałam iść siedzieć bo tak pasowało, ze w razie co ja pójdę siedzieć bo miałam pracę w Polsce. Ale wiecie - zobaczcie jakie zera - a czemu ja o tym nie wiedziałam? I dlatego im się nic nie udało bo zero racji, bo z pierwszej szkoły JUŻ wyleciałam za papieros, ale jak to miałam udowodnić, ze gdybym paliła to mogłabym być? Nie dało sie tego udowodnić a dalej to samo i co? A tak co - już bym mogła pomówić i tak bym mogła wyjechać do Londynu z pożaru z byle czego a tak... wszystko bez sensu i tyle :( Tacy ludzie i przez to albo wyzwisko albo nic :(

Wiecie nawet w przypadku BRAKU KWALIFIKACJI czysto sie ze szkoły wynieść to nie jest wcale takie proste. Moja matka miała tak - zwolnienie dyscyplinarne które dostała za brak udziału w pogrzebie dziecka gdy była w ciąży to tak akurat. Powieszonego. To jest czyste odejście ze szkoły. Podejesz nazwę szkoły i dalej w tym Londynie mogła byc. I to jest czysto. Ja tak nie miałam i tyle. Nawet ta dyscyplinarka do dziś nie jest czysta, ale reszta czysta i tyle. Ale wiecie 10 lat młodsza mogłam być i tyle. Bez sensu teraz, no ale nic mi nie mogą - mogą bez sensu dzwonić i tyle mi mogą zrobić. Bo tak wiecie - dzwonilby i ... hmmm... a tak mogą se dzwonić jak ta Iwonka. Jeszcze jakbym podatek dostała. Ani podatku - se może dzwonić całe życie. Jedyne jej zajęcie :(

Wiecie ja z całości moich kłopotów i pracy w szkole DO DZIŚ NIE ROZUMIEM NICZEGO. Dowiedziałam się że niczego sobą nie prezentuję i jestem ostatnim zerem, ale czemu? Nie wiem. Wiem jedno - że nie mam przez to środków do życia i na nie nie zasługuję. Ale dlaczego? Bo w Auschwitzu z uczniami nie chciałam umrzeć jak Janusz Korczak. Rozumiecie coś z tego? Dla mnie to jest skandal i JEDEN MOBBING. Przykro mi :( Mówcie sobie co chcecie. Wpisałam mobbing i to była prawda. Nie sądziłam , że sprawę przegram. Tyle :(

No i teraz weżcie w tym wszystkim samobójstwo 1 ucznia przez JĘZYK ANGIELSKI. Przecież to sensu nie ma. On po prostu zdaniem JEGO WŁASNEJ DYREKCJI miał pojechać do Auschwitz i tam umrzeć. No to już prawie spełnił ich oczekiwanie. Tyle nie w Auschwitz i tyle. No i co? I miał szanse? Nie miał i tyle. Bez sensu nie zabił i taka prawda :(