Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W tych wyborach

To my tworzymy państwo, nie ono nas

Polecane posty

Gość W tych wyborach

Daję ostatnią szansę polskiemu państwu. Zagłosuję wbrew moim poglądom na PO. Ich rząd w mojej ocenie jest marny. Ich opozycja i przeciwnicy są jeszcze marniejsi. Niech mają drugą szansę. Jeśli PO wygra i nie sprawdzi się, to to nasze państwo jest dla mnie bezsensowne i może przestać istnieć. Ja sobie bez niego poradzę.

Gość 436534gt2re
Nie przejdzie, gdyby PiS nadal rządził byłoby mniej trupów i jęków, że kasy brakuje, pracy nie ma itp... Media zrobiły nam wszystkim włącznie ze mną sraczke z mózgu, dupy się niektórym "wysoko postawionym" zaczęły palić gdy pis był przy władzy i skończyło się tak, a nie inaczej... PO kurwa umie tylko ładnie wyglądać

"Zagłosuję wbrew moim poglądom na PO. Ich rząd w mojej ocenie jest marny. Ich opozycja i przeciwnicy są jeszcze marniejsi." To jeszcze lepsza argumentacja niż : zagłosuje na X bo jest taki przystojny :D🖐️

Gość tylko wybrałaś cytat
z mojej wypowiedzi jak ci pasowało nie lubię ich, ale ciągłe zmiany też nie sprawdziły się. Niech ktoś ma drugą szansę i w końcu coś pokrze albo niech to państwo padnie bo już mam go dość. A nie wkoło Macieju i to coraz ostrzej i słabszy rządzą. ODE MNIE OSTATNIA SZANSA ALBO DOŚĆ TEGO PAŃSTWA!