Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie powinny sie rozmnażać

brzydcy nie powinni sie rozmnażać

Polecane posty

Matko jak widze na ulicach takie paskudne osoby z dziećmi to mi sie niedobrze robi. Po co Wy sie rozmnażacie i wydajecie na świat swoje kolejne brzydkie potomstwo?? chodzą takie tłuściochy, albo szczupłe z obwisłymi duupami, z szerokimi biodrami, z małym ilorazem inteligencji. Powinien być zakaz rozmnażania dla takich ludzi. Skazujecie swoje dzieci na ofiary losu...

Gość no ładny temat hehehe
ja uważam że każdy może się rozmnażać, ale nie zgadzam się z tym, że każde dziecko jest ładne moja kumpela nawet niebrzydka ma takiego brzydkiego faceta, że niedobrze się robi, duża glowa, niski, włosy uczesane jak skocznia narciarska i teraz urodziła im się córa-czysty tatuś-biedna:(

Gość ales ty glupia
ej no przestan.rozumiem ze jestes pasztetem.ale to nie jest powiedziane ze twoje dziecko bedzie brzydkie.

no mówie kurde, biedne są potem takie dzieci - po co świadomie zgotować im taki los??? Ostatnio widziałam dziewuche z biodrami tak szerokimi że masakra aż to nieapetyczne było i do tego niskie podwozie (tzn. krótkie nogi i długi tułów). To nie jest prowokacja, porozmaiwać nie można?

Gość biedni też nie
zapomniałeś dopiać że biedni też nie powinni się rozmnażać

Gość nammakkllla
biodra jak biodra, jakby dbać o figurę, przestrzegać diety, ćwiczyć to sytwetkę można wypracować, tak samo płaskie pośladki czy obwisłe itd, najgorsze to jak ktoś sie urodzi z brzydką odrażającą facjatą, na to już nie ma leku, albo w biednej rodzinie w dodatku ma głupich, tępych rodziców to już koszmar dla tego dziecka

Gość olivia dunham
twoi rodzice tez nie powinni sie rozmnazac. Glupota jest gorsza niz brzydota.

A jakby leczyłby Cię brzydki lekarz, to tez byś powiedziała, ze po co jego rodzice się rozmnażali? Ja powiem tak, moim zdaniem to niepełnosprawni nie powinni uprawiać seksu, cholera, bo oni nie sa społeczeństwu potrzebni

Gość Buhahahahha
Najpierw zarzuć fote to pogadamy kto powinien a kto nie się rozmnażać;) Najlepiej pofrustrować sie anonimowo za pomarańczowym nickiem.. ;)

Gość a ja wam powiem...
ja mam męża nie grzeszącego uroda wg dzisiejszych standardów i do tej pory nie mogę uwierzyć, że słodził tak ładne dziecko.

Gość a ja wam powiem...
spłodził*

Gość moze u Ciebie w domu
np. dla mnie szczupla kobieta z szerokimi biodrami (moz byc nisko zawieszona) to ideał....

Gość ja nie mam dzieci
Ja jestem za tym aby przyglupy nie mogly sie rozmnazac. Wole madrego brzydala od najpiekniejszego durnia :O

jak biedota, brzydota itp chca sie rozmnazac to niech sie rozmnazaja. chuj komu kolwiek do tego, zwlaszcza tym co pierdola na innych jakie to maja ryje czy sylwetki a sami strasza "nienaganna" uroda:D brzydota poza tym to pojecie wzgledne, dla kazdego wstretne co innego, zas glupota to pojecie obiektywne wiec to powod do zmartwien. ale nie glupota umyslowa ale zyciowa i chujowy charakter skurwysyna- jaki tu reprezentuja niektorzy. skurwysynow-zwlaszcza tych co obrabiaja innym cztery litery i sie czepiaja- nikt nie lubi i kazdy nienawidzi. tacy to falszywi ludzie i donosiciele. zal mi was bo pewnie nie jedna osoba zyczy wam smierci i ma ochote zapierdolic w razie anarchii :P nie chcialabym byc na waszym miejscu. poza tym z tymi wyzwiskami to tez uwazajcie bo mam kilka patologicznych kolezanek ktore nie jednej takiej kurwie jak autorka, wylamaly wlasnorecznie wszystkie siekacze i kly :D poza tym, nie szczekajcie bo wasz bachor moze urodzic sie z takim ryjem ze rzygal bedzie kazdy na jego widok

Gość a ja wam powiem...
moje dziecko podobne jest do sąsiada spod jedynki, dlatego nie mogę uwierzyć że to mój brzydki mąż spłodził tak łądne dziecko :O

Gość a ja wam powiem...
ty uważaj lepiej co mówisz dziecięca patologio

moze u Ciebie w domu - ożesz w mordę, ale masz ideał... :o Emanujaca_lajtem z tymi niepełnosprawnymi to dałaś czadu... choć moze masz trochę racji. NieWierzęSkurwy.synom91 no i tacy jak ty tez nie powinni się rozmnażać. Istna patologia :o no i kogo obchodzą twoje koleżanki... żenada.

No sama powiedz do czego oni potrzebni? jak juz się urodzi niepełnosprawny no to trudno, ale świadomie to nie powinnie nie rozmnażać, w jakim celu? Bo na pewno nie dla dobra ogółu

Gość a ja wam powiem...
kilka minut mnie nie było a tyle już powiedziałam...

niepełnosprawni jakoś mi nie przeszkadzają. Brzydcy też mi nie przeszkadzają nie zrozumcie mnie źle. Tylko po co się rozmnażają. Brzydkich traktuję w normlanym życiu na równi z innymi, nigdy nie okazuję im braku szacunku. Wręcz jestem dla nich milsza :) Ale w duchu tak sobie swoje myślę, bo mnie to niesamowicie wkurza :)

Gość a ja wam powiem...
ale tak już mam, najwięcej mówię gdy mnie nie ma :)

Gość a ja wam powiem...
mój niepełnosprawny ojciec ma na koncie ponad prawie 37 lat pracy, pracuje odkąd skończył 18 lat i w ciągu tylu lat miał tylko 3 lata przerwy

oj takie tłumaczenie, ze z moich podatków jest utrzymywany jest dla mnie sorry debilne. Podatki się płaci poprostu wszędzie i na wszystko, więc tak wyszczególniać jednostki jest dla mnie nie na miejscu. Taki system.

Gość agata------
a ja uwazam, ze kzdy ma prawo do wlasnego szczescia, niezaleznie od wygladu, natomiast nie wydaje mi sie aby dobrym pomyslem byloby rozmnazanie sie ludzi zakladajacych takie topiki i niewazne czy to prowo czy nie, ale glupota tej osoby az boli... autorko temu nie zazdroszcze ci twojej swiadomosci

Gość agata------
tego tematu*

Gość oves
ale durny temat,ilu brzydkich ludzi ma ladne dzieci