Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie powinny sie rozmnażać

brzydcy nie powinni sie rozmnażać

Polecane posty

Gość nie powinny sie rozmnażać
agata jasne że każdy ma prawo do szczęścia. Ale nie można być egoistą i mieć dziecko tylko dla siebie. Ono będzie ponosić tego konsekwencję, bo to ono będzie żyło na siebie. Twoja rola polega tylko na wychowaniu, a ono będzie się męczyło przez całe życie. Nie pomyślałaś o tym? A mówisz o prawie do szczęścia.

Gość większość matek to egoistki
które rodzą dzieci po to by kogoś mieć, by nie zostać samej na starość, a reszte mają w dupie, myślą że jak dadzą papu to należy im się dozgonna wdzięczność! Matki już nie będzie a dziecko będzie męczyć się dalej

Gość a ja wam powiem...
jakoś nie czuje sie zmęczona. ... Uogólniasz każdy może mieć brzydkie czy upośledzone dziecko, niektórzy tylko maja na to nieco większe szanse.

Gość łoś superktoś
eeee tam,mój były sąsiad brzydki jak dupa mongoła,jedno oko na Maroko a drugie na Kaukaz,jego żona przypomina purchawę a cztery ich córki piękne jak sie patrzy. no chyba że sąsiadka dała na boku listonoszowi ;-)

Gość Ja mam sąsiadów..
...on przystojny o ciekawej , ładnej twarzy (blondyn), ona przesliczna brunetka) a dziecko (chłopiec) niedość że ryży o bladej twarzy to jeszcze paskudny i co? Mieli zastrzelić własne dziecko? Dzieciak jest przebystry i kochany. Ktoś kto zakłada taki temat jest debilem którego rodzice nie powinni byli się rozmnażać:D i w tym wypadku nie byłoby wstydu ani żalu:)

Gość ta prześliczna brunetka
pewnie dała na imprezie jakiemuś brzydkiemu rudzielcowi, no cóż ale ktoś je musi utzrymywać, więc wmawia się tatusiowi blondynowi że ma ryżego brzydkiego synalka

Gość Ja mam sąsiadów..
dobre dobre ale wiesz, nie do końca tak jest:D Poprostu połączenie bruneta z blondyną czasem daje rudzielca i to jest kwestia genów i ich mieszanki. Autorka tematu też nie zabardzo widzę ma pojęcie o genetyce bo niestety nie jest tak że połączenie ładnego z ładną da ładne dziecko, dziecko może wziąć geny do 3 pokoleń stecz a dwa, to geny się mutują . Często jest tak że brzydaki mają ładne dziecko. Wogóle temat płytki jak asfalt i głupi jak sama autorka więc ciao wszystkim....i życzę MĄDRYCH i zdrowych dzieciaków .

geny to mozna wziac nawet 10 pokolen wstecz.

Gość yusif
Nie tobie o tym decydowac szmato czy brzydal ma sie rozmnazac. Teoria z niepelnosprawnymi tez przez debila wysunieta. Bedziesz miec wypadek, stracisz noge i tez niepelnosprawna zostaniesz a wtedy na stos z toba bo nic do PKB nie wniesiesz a trzeba Cie bedzie utrzymywac... Mysle, ze chodzilo Ci o uposledzonych tylko za glupia jestes by to odroznic. Jak juz ktos wczesniej zauwazyl, jedyny sluszny zakaz rozmnazania powinien dotyczyc uposledzen umyslowych, potocznie mowiac - DEBILI - ale wtedy by nie bylo tego tematu bo rodzice zalozycielki tematu nie splodziliby takiego debila.