Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reklamożerca

Jaka reklama sprawia że przełączacie program?

Polecane posty

Gość Reklamożerca

Jak w temacie, jakie reklamy irytują Was do tego stopnia że zmieniacie program? W moim przypadku: 1. Reklama Muller Mix z Halamą - bez pomysłu, nieśmieszna, żałosna 2. Reklama Always - "wszystko na tip top" jak to słyszę to mnie biała gorączka ogarnia, że można coś tak głupiego wymyśleć :/

Ta z halamą jest dla mnie neutralna, a wszystko na tip top nawet lubie ;) Mnie za to denerwują reklamy PLUSA :O. Gorszego idiotyzmy chyba nie dało się wymyślić :O🖐️

Gość chinnulka
a ja lubię te reklamy Plusa :D Zabawne są!

Gość Reklamożerca
Proszek- jestes wyjatkowo tolerancyjna/y ;) Przypomnialam sobie jeszcze reklame, której juz nie ma - wkladek higienicznych, w ktorej lektor mowil, ze wskutek ich uzywania, mezczyzni przynosza kwiaty i spiewaja serenady na ulicach :/

kazda a bachorami. czyli pieluchy jakies, gerbery i inne. bleeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

a zwlaszcza jak te gnoje w reklamach dra morde czyli rycza, smieja sie lub cos pie'rdola. jak sa cicho to mozna jeszcze nie patrzec ale jak sie odezwa to masakra rzygac sie chce.

Gość oneczka98
Reklama TMobile z Nowickim. Nie wiem o co w niej chodziło, ale był czas że widziałam ją co 15 minut na dowolnym kanale

Gość chinnulka
Przypomnialam sobie jeszcze reklame, której juz nie ma - wkladek higienicznych, w ktorej lektor mowil, ze wskutek ich uzywania, mezczyzni przynosza kwiaty i spiewaja serenady na ulicach :/ pamiętam ją. Strasznie beznadziejna reklama. Że odrazu mężczyźni będą padać do stóp, jak się będzie nosić wkładkę. Żenada :-o

Gość ddddsd
tak, z bachorami i babsztylami szorującymi gary czy pioracymi z usmiechem na ryju, jakby sie mialy z czego cieszyć. Nosza w torebkach perwol i są szczęśliwe, kiedy moga uprac, posprzątać czy ugotować :O

Gość OREOO OREO OREOOOO
Tato ale zamocz!

Gość ddddsd
zal z tego moczacego bachora, żryj te ciastka z zamkniętą japą!

Gość oneczka98
oreo rzeczywiscie koszmarne, ale zamocz!

Gość wszystkie gdzie pokazuje
się ten świński ryj, Kaczyński Jarosław.

Gość OREOO OREO OREOOOO
I jeszcze: "Nie chcesz żeby Cię nazywali tłustą świnką czy grubym hipopotamem ?" czy jakoś tak... Albo pani w podeszłym wieku, której wypadła proteza gdy się śmiała, bo nikt nie wiedział że miała sztuczne zęby.... i wstyd jej było jak nie wiem! :O 🖐️

Gość oneczka98
a pamietacie reklame kisielu Figiel Migiel czy jakos tak z takim ohydnym królikiem?

Gość OREOO OREO OREOOOO
Fisiel ? pamiętam :D

Gość 12312
reklama t-mobile,orange,play,banków

Gość sally mallluaueaus
nie przełączam tylko wyłączam jak jest przerwa na reklamę w ogóle.Normalny człowiek nie jest w stanie wytrzymać moim zdaniem 10-15 mi9nutowych czasem bloków reklamowych na niektorych telewizjach komercyjnych zwlaszcza...chyba tylko jakis psychopata:classic_cool:

Gość chinnulka
albo reklama lodówki, co na łóżku leży kobieta w ciąży, mężulek wstaje w środku nocy, bo jej zachciało się jeść, a ona na końcu patrzy na niego tym swoim wzrokiem :-o ale takim dziwnym - niewinnym, dziecinnym, przesłodzonym, i jakby była onieśmielona tym, że ją zapłodnił :-o Zimno mi się robi jak widzę jej spojrzenie.

Gość przez te reklamy, to żadnego
filmu na polsacie, tvn nie obejrzałem do końca, zmieniarka idzie w ruch i na inny kanał

Gość karminowa-pomadka
Mnie mrozi jak widze reklame Orange z tymi takimi stworami zrobionymi z kuleczek. wyglada to jak swiat obrzydliwych bakterii, normalnie mam mdlosci

Gość straszzne////
1,szukam! znalazłam! flagamed i po kaszlu - ta reklama nadawana jest z taką częstotliwością ze można oszaleć... 2, ciasteczko oreo- ale zamocz... 3 vanish, - ja zawsze używam vanisha do prania A Ty?