Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Floretka

Cycki, gołe cycory, 70D, UWAGA!

Polecane posty

Mam małe pytanko, już jakiś czas od matury mojej minął i odpoczęłam sobie od zakuwania książek na pamięć. Dokładnie 3 lata. Wybrałam Ekonomię... Czy myślicie, że to przyszłościowy kierunek? Dodam, że prowadzę swój interes i uwielbiam sama załatwiać całą papierologię. No słucham. Możecie się wyżyć na mnie. Jestem otwarta na wszelkie komentarze.

Ja nie wiem. Gdybym miała problem z sutkiem albo łechtaczką to całe Kafe by się zleciało. A tu człowiek dokonuje życiowych wyborów i zero wsparcia, zero ... ;(

Dobra. Postanowiłam, jak się wypowiecie sensownie w temacie to prześlę zdjęcie moich piersi (dodam, że są jak w temacie). Kto chętny? A może tu samo gimgówno siedzi? I nie wie jak odpowiedzieć? Ahhhh w końcu są wakacje ;p

Gość warto ekonomię
a teraz dawaj cycki!

I jak Wam się podobają? Mogą być. Powiem szczerze, że pracuję teraz aby je ujędrnić, ale i tak wydaje mi się, że mogą być, prawda?

Gość Echo.
kurwa dobre:D już widzę wywieszone jęzory kafe prawiczków na hasło "GOŁE CYCORY" :D i nawet się rymło :P

Gość 2%
nie chce twoich cycków bo nie należa do nie i rozdajesz je kafeterom:P ale jesli prowadzisz własny interes i uwazasz ze ekonomia ci sie przyda to jak najbardziej, z 2 zas strony jesli masz praktyczne doswiadczenie to moze lepiej jakis inny kier który uzupełni twoja wiedze i zapewni alternatywe gdyby sytuacja ekonomiczna miala ulec pogorszeniu

No ale doświadczenia nigdy za wiele, prawda? Jeżeli sytuacja na rynku się zmieni i zamknę interes, to zobacz jak zajebiście będę miała w CV. Doświadczenie zawodowe w tym kierunku plus wykształcenie. To co Twoim szanownym zdaniem powinnam studiować? Kosmetologię? żeby było inaczej. Heh ... ;)

Gość 2%
sama najlepiej wiesz, ja podałem alternatywe, mozesz studiowac takez 2 kier jesli starczy czasu i checi:)

Nie starczy ;p Heh Dobra rozumiem. Ogólnie tak chciałam zagadać bo nie mam z kim o tym porozmawiać. Dziękuję ;)

Gość piczkaxxxxxxxxx
no ładne te cycki ci powiem{cool]