Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... cogito...

polskie brunetki to zazdrosne brzydule

Polecane posty

Gość ... cogito...

Niestety nie dorównujecie brunetkom z krajów latynoskich,a to właśnie takie podobają się polskim facetom,a nie wy ,polskie kaszaloty:P Choćbyście uprażyły się w solarium,to latino nigdy nie będziecie,do tego trzeba mieć temperament,a wy jesteście zwykłymi prostaczkami i ciepłymi kluchami :P I nigdy nie wygryziecie słowiańskich blond piękności,nawet tych farbowanych,chociażbyście się zapluły w jadzie i złośliwościach Jesteście 100 razy bardziej tandetne od tlenionych blondynek,a do tego wyglądacie bardziej zdzirowato Dlatego pewnie wyżywacie się na forach na blondynkach,desperacko chwytając się tanich trików typu blondynki są głupie,albo łatwe ,ale większość z was w głębi duszy wie,że to Gówno prawda!Polskie blondynki są inteligentne(np;Maria Curie Skłodowska,noblistka,jeśli wiecie w ogóle kto to:P),i nie dają dupy za ładne buty,tak jak wy:P A wy same wyglądacie jak baby jagi i dajecie każdemu,kto tylko chce,a do tego bywacie dużo głupsze od najgłupszej blondynki np Jola Rutowicz :P A ci,co was rzekomo wolą,mówią tak tylko dlatego,żeby wam nie było przykro albo są zwykłymi burakami myślącymi stereotypowo,ale to akurat dla blondynek żadna strata :P Wiecie,że jesteście gorsze,nawet od tych stereotypowych blondynek,dlatego obrażacie blondynki w internecie i w życiu codziennym, wylewacie swe frustracje m.in. na gronie.pl ,demotach,i innych stronach A to tylko dowodzi tego,jakie jesteście chamskie,zakompleksione i agresywne Nawet jeśli jest teraz moda na brunetki,to i tak nie dorównacie blondynkom nigdy

Gość co to za mecz jest na polsacie
ja też wolę latynoskich facetów.. ale wy brudasy polaczki im nie dorównacie :) choćby nie wiem co :)

Gość aaahahahahaaaaaaa
hahaha ja jestem brunetką z bardzo jasą skórą nawet w lecie i w życiu bym się nie opalała na solarcie na :latino: jak to ujęłaś! :D

Gość co to za mecz jest na polsacie
aaa. to pisała jakąś laska?:D nie chciało mi się czytać..:d odpowiedziałam tylko na sam tytuł :d hehe

Gość olivia dunham
facetom moze i sie podobaja, ale one same maja kompleksy na punkcie koloru swojej skory. wiele z nich daloby sie pociac za biala skore> mowa o latynoskach oczywiscie.

A ja bardzo lubię polskie brunetki - szcególnie jedną, żadna latynoska jej nie dorówna :) p.s. a ten ich emperament to ściema :)

Generalnie chyba najlepiej zachowywać jak najwięcej cech własnego wyglądu. Można je "podrasować" (np. nadać włosom żywszy, głębszy kolor), ale zmienianie wyglądu na siłę zawsze będzie sztuczne.

Gość nfgnfngf
lessi nei widze zdj chyba jakis blad

Nie wklejałam zdjęcia :) Przecież nie będę wszystkim wkoło mojej Pani pokazywać :)

Gość smutnabrunetka
Ja jestem nieszczęśliwa byciem brunetką... Dużo bym dała żeby się urodzić blondynką lub już w najgorszym wypadku szatynką, ale niestety... Mama szatynka ( jasna ), tata blondyn a ja czarna..Na szczęście karnacje mam jasną i oczy, ( ps. jestem 100% ich córką :-D) Ja znam wiele blondynek, z tego wszystkie moje najlepsze przyjaciółki to blondynki. Uwielbiam je, zrobiłabym wiele dla nich, bo mam już 17 lat i od podstawówki się z nimi koleguję ( nic się od tamtego czasu nie zmieniło) Zgadzam się, że blondynki najlepsze, ponieważ nie znam żadnej upie....wej, a brunetek trochę się uzbierało. Dokładnie mam 4 przyjaciółki, 2 z nich mają najwyższą średnią w klasie ( nie chodzi mi o jedną klase czyli A lub B lub C tylko całkowicie o jeden rocznik). Robiły sobie darmowy test IQ ( dla dorosłych podkreślam i wyszło im mniej-więcej 135 lub wyżej ( nieźle nie? ;-D). Kończąc; Uważam, że te stereotypy są nic nie warte tylko cieszą zazdrosne brunetki ( do których ja nie należę, gdyż nie oceniam po kolorze włosów, tylko po czynach. Dziękuję za uwagę ;-)

Gość heloiza999
jakaś niedopchnięta platynowa dziuńka z rybi ustami to napisała :D

Gość Renatinka11
Ja bym nie chciała żeby ktoś nazywał mnie głupia blondyna,jestem brunetką i jestem ogromnie z tego zadowolona a gdzie się nie rozejrzę to wszędzie blondyny łażą.Nie rozumiem dlaczego naturalne brunetki farbują się na blondynki feeeeee .A blondyny przeważnie są fałszywe i zagryzają wary

Gość kozi_pazur
a co ty zdziwiona ze Polki nawet jesli brunetki to maja jasna karnację, w takim klimacie żyjemy. To tak samo jakby powiedziec, że polskie blondynki nie dorównują Norweżkom.

Gość Sandra3366
Ale ty jesteś nie zrównoważona psychicznie. żal ci w dupie ściska ,że brunetki są i będą mądrzejsze, ładniejsze, inteligentniejsze od was plastikowych dziuni. zobacz ile kobiet brunetek zostaje miss świata. a wy blond sieroty -puste to do ruchania tylko jestescie potrzebni i tylko z tym się kojarzycie.

Gość zdezorriętowany
U nas nie ma ładnych brunetek, polecam Słowenie i okolice. U nas to takie brzydkomówiąc "mieszanki"