Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona55

ON MI MÓWI ILE ZALICZYŁ ALE...

Polecane posty

Gość zagubiona55

witajcie, pare lat temu byłam z pewnym facetem,on zerwał,załamałam się,tak mnie potraktował.potem kumplowalismy sie mimo wszystko,pozniej kontakt nam sie urwał.w moje urodziny sie odezwał i spotkalismy się, poniosło nas, pocalowalismy sie,mowil ze jestem dla niego i tak najwazniejsza,ze przeprasza za wszystko itp.jednak potem zaczal mi opowiadac o dziewczynach,ile to on ich zaliczyl w tym czasie po zerwaniu,ze jego przyjaciolka sie w nim zakochala i inne takie.siedzielismy a on zagadal do dziewczyn obok-potem sie usmial ze chcial sprawdzic czy jestem zazdrosna.mielismy potem sie spotkac jednak wiecznie nie mial czasu...wiem jednak ze celowo mnie unikal bo raz sie tlumaczyl brakiem czasu a widzialam go w barze...urwal sie na jakis czas kontakt.jednak ostatnio ni stąd ni zowąd odezwał sie, popisalismy normalnie co u nas slychac itp.a potem zaczal pisac ze w ciagu kilku lat byl na tylu randkach ze sobie nie wyobrazam,ale ze nie moze znalezc tej jedynej chociaz ostatnio poznal jakąs i radzil sie co ma jej kupic bo chce jej niespodzianke zrobic,bo jest prawie idealna i w ogole. wiec nie pozostalam dluzna i zaczelam pytac go o rade,ze podoba mi sie chlopak ale jest troche starszy niby itp...cos tam popisal a potem napisal ze musi juz leciec... i ja tego wszystkiego nie rozumiem...po co on mi to pisze, czy moze traktuje mnie jak zwykla kolezanke i mysli ze mu doradze? czy moze chce wzbudzic zazdrosc (tylko po co?).jak nastepnym razem znowu bedzie pisal cos takiego to jak zareagowac? bo oczywiscie sentyment zostal mi do niego,sporo bylismy razem...ale jak mu napisze ze mnie wkurza to jego pisanie to pomysli ze mnie to rusza i dalej cos do niego czuje, a ja sama nie wiem, skrzywdzil mnie wtedy ale juz duzo czasu minelo.... jak oceniacie taką sytuacje?

Gość zapomnij i nim
zrób to dla siebie

Gość *zapomnij o nim
jw

Gość zagubiona55
czyli co, nic mu nie odpisywac jak bedzie pisal?

ja mysle ze z tymi dziewczynami to troche przesadza pewnie sie przechwala abys tylko myslala jaki jest fajny i zazdroscila mu jego popularnosci wsrod kobiet. ja bym sobie dala spokoj lekcewaz go tak jak on ciebie napewno jestes bardzo atrakcyjna i znajdziesz sobie kogos z glowa kto nawet jesli sypia z wieloma nie mowi o tym glosno a poza tym jakbys chciala go zmarac to napisz mu poprostu:czy ty wiesz ze sypiane z wieloma partnerami grozi hivem?? hehe

czy ty naprawde nie widzisz,ze on ma cie totalnie w 4 literach?? Poza tym gosciu ma niezle kompleksy skro musi rozpowiadac o swoich "zdobyczach" :D zalosny jest naprawde

po prostu go olej i nie odpisuj na jego wiadomości, jak dla mnie to zwykły dupek:)

Gość Zuzanna Amellliia
Obstawiam , ze to prawik.

Gość zagubiona55
prawiczkiem na pewno nie jest... ale moze on chce wzbudzic we mnie zazdrosc?

mam wrazenie, ze masz nadzieje, ze on chce wzbudzic w tobie zazdrosc, bo mu na tobie zalezy Oszukujesz sama siebie. On wyglada na zakompleksionego chlopaczka, ktory dowartosciowuje sie zainteresowaniem innych kobiet i tym, ze tak latwo mu przychodzi podbijanie do nich. Patrz sytuacja z zagaducha do dziewczyn w trakcie waszej "randki". Naprawde zalosny typ.

Gość zagubiona555
a teraz sie w ogole nie odzywa

Gość a po co
ślepa jesteś? ma ciebie totalnie w d****