Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Gdzis są wszyscy?

Polecane posty

Kultura, ja tak jak Ty.. po matce mam charakter strasznie wybuchowy i jestem nerwowa, a po ojcu mam znowu alkoholizm. Za to po obydwojgu pozostała mi agresja w stosunku do bliskich :O

Vodka , a klip . nie za rodzine tak ,ten sam przypadek ,plus matka balansująca. do tego interes "rodzinny" . pijalnia piwa , -jedyna na wsi . kredyty balcerka. komornik , sami . mam i my ,.

niedziel, zostan. nie musisz nadazac ale badz z nami :( ja za niczym juz nie nadazam :(

a ja jutro jadę kupić wyprawkę do szkoły:classic_cool: zaraz koniec wakacji przecież 😭💤

zdrowie JAnkesa kuvra, brakuje mi tych durnych rozmow, wyglupow i zartow. Nie gadalismy od niedzieli, znaczy pisaismy dzisiaj, ale smsy to gowno. A jego nie ma... nie bylo tak nigdy, dlazego go nie ma.. :(

Nie smuć się,to w końcu z nim jest coś nie tak,chyba jest niepoważny żeby się tak nie odzywać :( kurva koty mi miauczą pod oknem,ja piertole jak ja tego nie cierpię i się boję 😭

ten chlopak.. ten lewy.. po co ja o nim w ogole mysle. nie rozumiem, dlaczego mi go brak ? dlaczego za nim tesknie ? on nie jest moj, nie jest dla mnie prawie nikim..

on ma prawo się nie odzywac. przeciez to tlkyo niezobowizujący uklad. ja od niego nie oczekiwalam niczego. jutro piatek, ciekawe czy sie bedzie chcial spotkac. ale problem w tym, ze jutro zimno ma byc, a brak pogody w tej sytuacji wiaze sie z brakiem spotkan. nie mamy gdzie sie spotkac, nie mamy kiedy..

VOdka , musisz zdecydować . albo kochasz i tylko jego . albo nie kochasz i to jest tylkko seks./ i przy drugiej opcjii ,rezygnujesz z seksu . bo nic nie wart.

:( wiesz jacy są faceci...:O dobra kochane,idę spać,vodka pewnie się spotkamy gdzieś po południu,dobranoc 🖐️ :(