Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Gdzis są wszyscy?

Polecane posty

vodka nie pisz tak o sobie:O kurva,moja matka to mnie całe życie gnoiła później się dziwiła czemu taka jestem..swoją drogą to byłam problematycznym dzieckiem,nie chcę nic zrzucać na matkę, chociaż ona wiecznie chodziła nayebana..:O

kUL;TURKA..> NA HOOOKLOOOJA CI NTY DEPRESAANTY . NIE LEPIEJ POWIEDZIEC SOBIE .

Kultura, stara się, ale takie sprawy jednak zawsze będą miały jakiś wpływ. Niektórzy są tlyko tego nie świadomi. Ja niestety często widzę, że powielam zachowania ojca alkoholika i matki znerwicowanej histeryczki. Jestem takim dnem jak oni :(

na hoooj mi całe to towarzystwo , MI jest żle . pora zrobiuc dobrze . i wstajesz rano i " w doopie mam resztę".

Się dobrałyśmy wszystkie I patrzcie, wiele problemów pewnie z tego Jak u psychiatry na psychoterapii byłam (nie dokończyłam) to mi mówił, że szukam ciągle czegoś czego nigdy nie zaznałam

blowwww, dokladnie to samo mialam napisac, od razu zczailam, ze to republika. nawet jak jestem delikatnie nayebana.

No jakbym była nayebana to pewnie bym nie zajarzyła :D więc gratuluję :P zachowałaś ''trzeźwość umysłu'' :classic_cool:

Lubię w bikini śmierć ale przyjaciół chyba nigdy nie było Nie, juz nie biorę tych tabletek, po chuja mi Ja rozumiem mojego ojca i moją matkę, na razie się staram właśnie nie skopiować ich. I może mi wyjdzie, bo w końcu sami na siebie wpływamy

Kultura, ja tez ich rozumiem, ale czasami tracę kontrolę i robię dokładnie takie świństwa jakie robili oni.

blowwww, zawsze i wszedzie rozpoznam to charakterystyczne "elelelelelelee"

Ja mam napady złości czasem po matce, po ojcu mam naturę melancholijno-depresyjną. Ogólnie to jestem wybuchowym i ciekawym połączeniem, ale staram się pilnować, choć zawsze się nie da:( Ale vodka, trzeba dać radę, co?

Kultura, kozuynka mi juz cosik doradzała, a zna niektorych podobno, dlatego wierzę w jej słowai i pewnie kiedys wreszcie pójdę. Chociaz kurva predzej sie zesram :(

No jak Cię tak czytam i te Twoje tematy to jesteś aż nadto poważny :classic_cool: :D

AveDave a mało kogo obchodzi to, co Ty o nas myślisz :)