Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Gdzis są wszyscy?

Polecane posty

Jankesa, nie kocham go, ale dobrze się z nim czulam, taka dowartościowana :O. Poza tym on się mną opiekował, był bardzo czuły. Seks seksem, ale był dla mnie lepszy czasami, niż własnny chłopak..

jestem ciekawa dlaczego ostatnio dopierdalają sie do nas nicki które mają maksymalnie do 30stu postów :O 🖐️ juz kurva napisałam i nie będę sie powtarzać, coś Ci nie styka to wykurviaj na inny wątek 🖐️

blowwww, doskonale wiem. Dlatego mimo wszystko nie czuję się rozczarowana. A wczoraj dzwonila do mnie jego siostra i opowiadała jak zajebiscie się bawi cała banda na woodstocku :(

blowwww, faktyznie coraz częściej ktos się do nas dopiertala. ale ciul z tym, olewka najwazniejsza.

nawet ,mni niee wkuuurwij woodstok-iem . mój kuzyn"doopa " pojechał drugi raz . a ja za-stara- gorzała fanka , nie byłam ani razu.l😭

Jankesa, ja chyba jutro napiertole sie i napisze list z nadzieja, ze go kurva na woodzie przeczytaja, no przeciez mam serce zlamane. oni tam wlasnie napiertoleni spiewaja przy dzwiekach gitary i ciesza michy, a ja co ? siedze kurva.

"Jestem, jestem.. nawet nie wiem gdzie jestem" :D slowa mojej kolezanki gdy ze mna przez tel gadała o woodzie.zaznazam przy tym, ze nie byla napiertolona, tlyko podekscytowana :classic_cool:

i to jest ten mój hmulec . numery na swoim terenie , nie wypuszcaj sie dalej ,bo nie wiesz jak wrócisz . czaisz. Koorfa i taka odwazna jestem , hooj z tym

Wlasnie kolo mojego okna przechodzila grupka nayebanych i jak widac zadowolonych ludzi 😭 alez im zazdroszcze Brzydula ja towarzysze Jankesie, ale juz zaczynam wymiękać.

vodka🖐️-u mnie pod oknem sami szczesliwi przechadzaja sie po starowce,wychodza z pubow i spiewaja a ciepla noc im sprzyja

jaka ciepła noc, kurcze zimno jak cholera właśnie :Oto dodatkowo psuje mi humor, bo wiąże się z końcem znienawidzonego przeze mnie lata. Znaczy mialam na mysli to, ze nie znosze lata, ale cieple noce owszem, uwielbiam..

ja juz trochę tak piertolę, że sama nie wiem co, to od zmeczenia i alkoholu.

http://www.youtube.com/watch?v=iNiUG33rSyY :O Kiedyś było tak łatwo A ja nawet nie spróbowałem Tak, kiedyś było tak łatwo... Ale w ostatni dzień lata Nigdy nie było tak zimno W ostatni dzień lata Nigdy nie czułem się tak staro W ostatni dzień lata Nigdy nie było tak zimno Nigdy nie czułem się taki samotny

jak za szyba + 3 to ja spie przy otwartym . a teraz narzekać to ..... rozpusta.

Brzydula, az 20 ? Nie wiem dokladnie ile u mnie jest, ale znacznie mniej :O mieszkam w małopolsce, a Ty ? Jankesa, nawet nie mów.. serio ? :( potrzebuję cipłej piątkowej nocy.

Jankesa, ja przy minusowej nawet spie przy otwartym, ale wiesz o co mnie chodzi.. :O

moj chlop to nawet -15 spi przy otwartym okie:O ja teraz to otwiieram a jak tylko kilka stopni mniej to zamykam i ubieram skarpety frotte:P