Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindebał

Dlaczego na innych forach są normalni ludzie a tutaj same zjeby???

Polecane posty

Gość kindebał

Kto mi odpowie???

Gość kindebał
ja zaliczam się do zjebów :classic_cool:

bo jestemy jedna rodzina? ty nie znasz takiego przyslowia, ze zawsze sie mowi tak, ze kto inny ma dobrze a swojego nie znamy? czy jakos tak?

Gość zyciejeststraszneeee
Jest tu dużo ludzi dziwnych - ale gdzie indziej jest to samo. Internet jest cały zryty. Życie też. Najlepiej już jest w szkole choć ... róznie to bywa i tyle wiesz. Pozdrawiam.

Gość owiec234
Tutaj większość stanowią kobiety i kobietki, a jak powszechnie wiadomo kobiety to okrojona z mózgu, i penisa, uboższa wersja faceta z dwoma dodatkami. :D

Trzeba uważać wiesz i tyle. I można sobie pisać i ...nie dać się wciągnąć. Trzeba po prostu BYĆ CZUJNYM. Ta Amy mogła sobie powąchać trochę, ale ona sie tym zaczęła zaciągąc. Nie uważała. Jakaś taka była, że mogło być. Lubiła sobie zaciągać głęboko wiecie i to był taki inhalator. ALBO miała problemy z płucami i dobrze czyściło. Głos też rzeczywiście dobry. Nie wiemy. Nie było sekcji zwłok. Nic nie wiemy jakie miała płuca. ?

Gość kindebał
walnięci jesteście i tyle!!!!!!!!!!!!!!!

Wiecie PASUJE mi, że dziecko z cesarki to było a dzieci z cesarki są przyduszone. I tak sie zadusiła na śmierć. Ona miała być w jakimś otwartym terenie. W lesie jej pasuje. Nad morzem - no to ten Londyn - gdzieś tam nad morzem, ale miała to rozumieć i tyle. A tak zrobiła se miętowy cukierek. A kto wie czy w miętowych cukierkach nie ma narkotyków i ktoś tam sobie lubi pociągnąć i tak dalej? Kto wie? I tyle.

Wiecie ten Pan Bóg dał sie też tej mojej matce powiesić bo już była Biblia Szatana, a ten obraz Miłosierdzia Bożego to jest bardzo skomplikowane - i tak wszystko jest żle i nie dałaby rady bo ona miała przyznać rację tym brygidkom z tego obrazu i wy tego nie rozumiecie czemu to jest zle, ale ona tego nie rozumiała ta Faustyna. Tylko jakby to rozumiała, ale musiałaby miec męza. To miała - jej powiedzą. To żaden mąż nie był - zwykły oszust - on po prostu z Londynu do Rzymu próbował się dostać i ona to akceptowała tylko myślała, ze ma dobre intencje a on stwierdził, że musi mieć dziecko bo nie będzie miał z czego żyć. I tyle. I właściciwe nikt go nie posyłał - sam jeździł. No właśnie - to miało być wyjasnione i koniec :(

Najgorsze jest to, że diabeł odbiera siły. Wy tego nie rozumiecie. Ona coraz bardziej traciła siły i się dusiła po prostu. Jak ta Amy. W końcu się udusiła na amen. Nie umiała spać po nocach - takie życie.

A wiecie - ja nikogo nie straszę ale to picie to to samo. Wszystko na koksie, a co dalej? I tyle. Odstaw to pózniej. Nie da się. Bo sie zaczynasz dusić. I co? WTedy taki odwyk - spowiedz co tydzień x lat i do kościoła. Bo jak się tego pozbyć? Alkoholizmu - tylko tak. WŁAŚCIWIE - codziennie do kościoła - przykro mi bardzo. Tak nie zadusi a inaczej zadusi i tyle. Ilu jest samobójców BYŁYCH alkoholików. Dlatego wszyscy tę Amy smolą że po rzuceniu też by się zabiła bo by ją dusiło i tyle. Nie wpaść w nałóg i tyle. Jedyny powód. Uważać. Zwlaszcza dzieci z cesarek - ludzie.

Gość fhfhfhf
mamy raka

WIecie - teraz chce mi sie smiać przez łzy bo wszyscy myślą, że ja pójdę podatek odzyskiwać przez jakieś urzędy. No - ja po prostu przez rele w tej szkole przegrałam. Jakie to smutne dla mnie TYM BARDZIEJ jak mnie Polacy na Zachodzie potraktowali. Ja przegrałam w tej szkole TYLKO przez relę, ja tam miałam 100% racji i koniec :( I tyle. Zeby nikt się niczym nie łudził. I WIECIE - też by nie było tego procesu gdybym to rozumiała, ale nie rozumiałam i tyle. No moze mogłam nie iść, ale chodziło o doktorat bo bym się nie obroniła, a tak? Niby to samo, ale NIE i tyle. Wiecie 5 lat pracy mi zniszczono relą. No i jeszcze bym to przeżyła gdyby to miało jakikolwiek sens. Bo dyr na budę płacił. No to nie moje myślenie. Ja jestem z myślenia, że to co Bogu jest NAJMNIEJ potrzebne to buda. No i tym przegrałam. A ta szkoła to też buda i po co to komu. I tyle :( W tym nic wiecej nie ma - no śmierć Janusza Korczaka - wszyscy wiecie śmiech ze mnie bo po co do sądu poszłam. Bo kościoły muszą być w Polsce? A po co? To o to chodziło? Nie przypominam sobie. :(

Wiecie równie dobrze mógł wybudować muzeum, park zasadzić czy ogród - tam też można iść w niedzielę. Po co takiemu zeru kościoł katolicki? No ale tak przegrałam bo w ogóle nie rozumiałam co on wyprawia. A pózniej myślałam - ZNOWU św. Franciszek - i po mnie. Nie ale to był... św. Józef i tego nie wiedziałam I PO MNIE. Bo bym poszła - może i w trakcie roku szkolnego bo bym się domyśliła o co chodzi i tyle.

Gość onaonaonaonaaa
o jakich innych forach mowisz?