Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobie222222

kto określi typ urody?

Polecane posty

Gość takasobie222222

Także bardzo proszę o określenie mojego typu urody:) Zawsze mi się wydawało, że jest to zima/wiosna, ale jakoś sama sobie nie potrafię określić. Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? Opalam się powoli, (najwolniej na twarzy) ale nigdy na czerwono. Opalenizna jest brązowa i trzyma się długo. 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? Oczy są niebiesko-zółte. Niebieski dominuje, dookoła żrenicy jest żółta obwódka. Oprawa oczu jest czarna i zdecydowana. 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? bardzo mało piegów-ciężko je dostrzec ale są żółto-brązowe 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? cera jest jasna, kolorem wpada w róż. rumienie sie na różowo 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Kolor włosów jest taki nijaki, popielaty ciemny blond/jasny brąz 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? usta są różowe, powiedziałabym, że nawet lekko fioletowe/sinawe 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Bardzo dobrze mi w białym i fiolecie,w szarym, brazowym wyglądam nijako. W załączniku zdjęcie, mam nadzieje ze wstawiłam prawidłowo:) Ta pani z obrazka to nie ja- mam identyczny kolor włosów:) http://imag eshack.us/photo/my-images/713/unled2ohj.jpg/

Gość izkkka
Zima i wiosna to kompletnie przeciwstawne typy ;) Pani z obrazka wygląda na lato, w Twoim opisie mieszają się cechy lata (popielate chłodne włosy) i wiosny (ciepłe piegi)... Najlepsza by była wizyta u wizażystki...

Gość takasobie222222
w moim miasteczku nie ma wizażystki niestety, pytam o typ urody bo chce zmienic kolor wlosow, nie ufam juz fryzjerom :) A z ta zima/wiosna chodzilo mi o to ze mam np jasna cere,niebieskie oczy, ciemna oprawe oczu (zima) a wlosy sa cieple...taki mieszaniec ze mnie chyba:)

Gość izkkka
A bywają typy mieszane... na forum wizaż jest gdzieś wątek, gdzie wstawiasz fotki i dziewczyny pomagają, bo tak z opisu to ciężko, poszukaj :)