Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfbdf

doradzcie blagam, kasa

Polecane posty

Gość dfbdf

pomozcie :( ale potraktujcie to powaznie.. nie potrafie oszczedzac , trzymac kasy , gdy tylko mam pare groszy zaraz szastam na prawo i lewo, nakupuje cuchow , potem nei nosze, albo jakies restauracje, jakies baletyt, drinki, slodycze, jak nie mam kasy to ok, potrafie se poowstrzymac nawet mne nie kusi, ale gdy tylko widze kase, to juz roz p e r d a la m na prawo lewo, mam skarbonke z jedna mala szparka na peniadze, ale to nic ne daje bo jak mam kase to wydam w 5 min, a potem nawet nie mam co wrzucic;/

Gość dfbdf
macie jakes rady ..?? moze w banku jest funkcja ze blokuje sie kase ktora wplywa na konto np 50 % , i ne wolno jej wydawac czy cos.. bo ja zbankrutuje

Gość skneraaaaa
znajdz sobie meza takigo jak moj-sknere i po sprawie

Gość dfbdf
hehe ;p ja dostaje kase z opeki, a na meza mam czas ;p

Gość weqwedqwr
jest taka opcja w banku, tylko nie wiem dokładnie jak to się nazywa, ja w banku WBK tak sobie kiedyś zrobiłam, że zawsze 30% mojej wypłaty było zamrożone. Tylko wypłata, czyli pieniądze tylko z jednego rachunku, tak, żeby każde inne wpływy były otwarte. Fajna opcja, idź zapytaj na pewno ktoś Ci coś doradzi :) PS. Też jestem strasznie rozrzutna i nie potrafię oszczędzać :P

Gość dfbdf
wlasnei mam konto w wbk , dzieki na pewno sie dowiem o tym, super chociaz troche :D

Gość weqwedqwr
no to super, nie wiem, może coś zmieniło, ja tą opcje miałam kilka lat temu, ale teraz też na pewno coś jest. I nie jest powiedziane, że musi być te 30%, może być dowolny procent, lub po prostu kwota. Ja wolałam procent, bo miałam ruchome wypłaty i wolałam nie ustawiać żeby mi np. zamrażało 500 zł, jak zarobiłabym tylko 800 ;) I fajne było też to, że aby to odblokować, trzeba było się trochę natrudzić, dzwonić, jeździć i czekać, więc nie kusiło :)

Gość dfbdf
o wdzisz to dobrze by bylo , bo ja w dwa dni juz nic nie mam :(( a potem jak potrzebne mi poeniadze to nie mam skad brac..;/

Gość weqwedqwr
no to rozwiązanie ok :-) Nawet można ustawić taką opcję, że ta kaska Ci rośnie na tym koncie :P więc 2 w 1 :P

Gość dfbdf
jutro zadzwonie tam dszieki pa :*

Gość dfbdf
no wlasnei, a tak przez jakis dluuug okres narosnie kasa :d i sie uzbiera na cos fajnego ;d