Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvvvka

Jaki sposób na zatkany nos?

Polecane posty

Gość lucjakot
Wygodny w obsłudze jest Pro Sanity. Raczej nigdy za inhalacją nie przepadałam ale korzystałam żeby się skuteczniej leczyć. Z tym urządzeniem nie mam takiego problemu jak z poprzednim. Jest cichszy, nie robi takich drgań, a inna rzecz, że już po wszystkim można w łatwy sposób wyczyścić i złożyć.

Gość ulakozak
Jestem na świeżo po zakupie aparatu Baby Sanity i wstępnie jestem zadowolona. Ładnie to wszystko wygląda, części robią wrażenie solidnych. Niby konstrukcja zabawki ale jak się popatrzy na parametry typu wielkość cząstki, albo tempo podawania leku to już jest bardzo profesjonalnie. Często za słabsze inhalatory trzeba wydać wyraźnie więcej niż za ten. Dziecku też się inhalator – króliczek podoba, nie robi mi awantury przed czy w trakcie inhalacji.

Gość anusiaBB
Szczerze to ciężko znaleźć coś naprawdę skutecznego na zatkany nos jednak ostatnio z polecenia siostry zainwestowałam w Nozitix i w sumie chyba ten jest najlepszy bo ulga przyszla praktycznie natychmiast i co najlepsze nie splywa do gardla i nie wysusza sluzowki!

Gość marta

Od paru dni mam w domu inhalator   Pro i pierwsze wrażenia są dobre, nie mogę narzekać na cokolwiek. Wyjątkowo szybko można opanować całą obsługę, nie jest to żadna fizyka kwantowa także raczej każdy sobie da tutaj szybko rade z prawidłowym wdechem aerozolu. Poza tym cena jest korzystna, zwłaszcza jak sobie porównywałam z innymi modelami o zbliżonych parametrach.

Gość marzenaaa

Polecam Simple :))! Mój pierwszy w życiu inhalator i tylko mogę sobie pluć w brodę że tak późno zaczęłam korzystać z aerozoli...

Gość anna
Dnia 29.01.2019 o 14:40, Gość marzenaaa napisał:

Polecam Simple :))! Mój pierwszy w życiu inhalator i tylko mogę sobie pluć w brodę że tak późno zaczęłam korzystać z aerozoli...

Profesjonalnie można się inhalować w domu za pomocą Simple marki Sanity sprzęt. Nam się sprawdza przy takiej normalnej profilaktyce, ale też już nieraz taka inhalacja pomogła przy poważnych stanach zapalnych górnych czy dolnych dróg oddechowych. Mogę tylko polecać.