Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lokitoki

Moi znajomi nie lubia

Polecane posty

Gość Lokitoki

mojej dziewczyny JW moja kolezanka np. ostatnio powiedziala ze za duzo z nia spedzam czasu, kumple tez zaczynaja tak gadac... nie wiem jak sie zachowac bo kocham JĄ ale tez nie chce ztracic kumpli... jeden z kumpli powiedzial mi kiedys ze oni poprostu mi zazroszcza ze ona jest naprawde sliczna, ze mozna z nia pogadac, i w ogole ze nie jest taka jak te z ine dziunie z nk i fotka.pl. jedna z moich kolezanek, powiedziala ze nie lubi jej byc moze z zazsdrosci, bo ona jest ladniejsza... NIE CHCE STRACIC ANI JEJ ANI PRZYJACIOL, CO ROBIC?

Gość Witamiżegnamzarazem.
Czasem trzeba wybierać.

Gość Lokitoki
Kocham ja a ich znam od przedszkola. to nie latwe...:(

Gość najpierwwwwww
nauczyć się pisać :O

Gość Witamiżegnamzarazem.
Nikt nie powiedział, że to będzie łatwe. Wiesz, nie znam sprawy. Uwzględniając wszelkie okoliczności, gdzie ja nie znam sprawy, a każdy post może być żartem czy prowokacją, mogę mówić tylko bardzo ogólnie. Nie mniej, czasem trzeba wybierać. Być może jest jakiś sposób, aby upiec dwie pieczenie na jednym ruszcie, nie mniej ja nie mogę go znać, gdyż nie znam ani Twoich Znajomych, anie Twojej Sympatii, ani kontekstu. W każdym bądź razie życzę Ci jak najlepiej.

Gość Lokitoki
Probowalem juz roznie, pozwiecalem wiecej czasu jej, ale bylo zle:( poswiecalej wiecej czasu jej, ale bylo zle... Naprawde ja kocham, jestesmy razem juz 5 miesiecy, z przyjaciolmi znam sie od zawsze. nie chce wybierac...:( oni nigdy nie kazali mi wybierac, ona tez nie... doslownie... ale niestety czesto czesta mnam do czynienia z sytuacjami, w ktorych nie pozostaje mi nic inego jak tylko0 wybierac... albo oni albo ona... A mnie to przerasta:(

Gość zgaga20
wiadomo ze jak sie zaczyna spotykac ze swoja dziewczyna to ma sie automatycznie mniej czasu na inne rzeczy. ale nie rozumiem dlaczego masz wybierac pomiedzy kolegami a dziewczyną. ale skoro tak to sam musisz zadecydować i nie słuchaj się tu kolegów. pomyśl czy jak oni znajdą sobie dziewczyny to czy dalej będą mieć czas dla Ciebie czy Cie oleja i bedą woleli się spotkać z własnymi dziewczynami. pozdrawiam :)

Gość zwyczajna forumowiczka
Jeżeli dziewczyna jest tego warta, to jednak wybierz ją. Nie znaczy to , że masz stracić przyjaciół. Po prostu bywaj z nimi odrobinę rzadziej. zwykle tak jest, że jak dziewczyna lub chłopak pozna swoją połówkę, to dla przyjaciół ma mniej czasu. I wszyscy to rozumieją, bo to jest normalne.

Gość pim pam po
temat założyła baba:P

Takich ludzi nie można nazwać przyjaciółmi...Prawdziwa przyjaźń jest wolna od tak niskich uczuć jak zazdrość, "bo ona ładniejsza"...

Gość Lokitoki
nawet jak spotykam sie ze znajomymi i ona jest ze mna, to widze ze jakby krzywo na nia patrza, szczegolnie kolezanki. albo ciagle pytaja mnie czemu juz prawie w ogole nie mozna spotkac nas osobno. nie rozumiem tego, w czym im to przeszkadza? przeciez nadal sie spotykamy, moze nie tak czesto jak kiedys no i od czasu do czasu jest z nami jeszcze ona. to jest poprostu bez sensu moim zdaniem. nie wiem juz nawet jak mam z nimi rozmawiac. jej znajomi jakos normalnie akceptuja mnie. zaden z moich kumpli nie mas dziewczyny, czasem zastanawiam sie czy gdyby mieli, zachowywaliby sie inaczej? tyle ze oni nie chca miec laski bo twierdza ze musza sie najpierw wyszalec. ale czemu nie rozumieja ze ja sie JUZ wyszalalem i juz nie potrzebuje tego luzu? EHHH...

Gość po ile maxie lat bo jak ponize
20 to to normalne zachowanie,sa zazdrosni,ze jakas dziewczyna odbiera im kumpli.niestety ale chyba to nie sa wartosciowi znajomi. jak sami beda miec partnerow to tez beda woleli spedzac czas z ta osoba,wkoncu znajomosci schodza na dalszy plan.kiedys to zrozumia. jest tez opcja ze pooprostu jej nie lubia bo nie maja wspolnych tematow i jest nowa,moze zarozumiala nie wiem