Mayor of London 0 Napisano Sierpień 5, 2011 Chcialabym zyczyc wszystkim udanych wakacji. ZDZ ---> Trzymaj sie tam. Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe_fanka 0 Napisano Sierpień 5, 2011 Do jakiego miasta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayor of London 0 Napisano Sierpień 5, 2011 Seattle. Wlasnie cala noc nie spalam zeby potem spac w samolocie. Za godzine musze wyjsc z domu. Ale mam zonka = cykora, bo nie lubie latac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Sierpień 5, 2011 udanych wakacji życzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayor of London 0 Napisano Sierpień 5, 2011 Dziekuje bardzo. Tobie tez. Bawcie sie dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kadamska Napisano Sierpień 5, 2011 Opisz wrazenia po powrocie. Baw sie dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Sierpień 5, 2011 trzymam kciuki kochana! buziakiiiiii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasza23 2 Napisano Sierpień 5, 2011 i ja i ja!!!!zdjecia na FB ASAP!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belle de jour 1982 1 Napisano Sierpień 5, 2011 to udanych wakacji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayor of London 0 Napisano Sierpień 9, 2011 Hej hej!! Dzieki Wam! Wrazenie swietne. Lot trwal bardzo dlugo, mialam z przesiadka w Montrealu, spuchly mi kostki jak cholera ale juz jest okay. Tutaj jest fantastycznie!! Goraco, slonce swieci, zdycham tu. Chwilowo mialam jet lag ale juz sie przyzwyczailam. Tylko gdy dzwonie do UK czy PL do rodziny to nadal musze liczyc godziny i nie frustrowac sie, ze nie odpisuja na smsy, gdy u mnie jest dzien a u nich noc... W ogole tutaj jest pieknie, bardzo mi sie podoba. Ogromna populacja Azjatow w kazdej postaci (Hindusi, Chinczycy),l w sumie jedna wielka Azja. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. I zdjecia beda na Facebook, gdy wroce oczywiscie. ZDZ ----> [czesc} :) Kasza -----> ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach