Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak.... jak...

Jak się znowu zakochać w ukochany? ;) Proszę przeczytać

Polecane posty

Gość Jak.... jak...

Jestem ze swoim chłopakiem niedługo, bo ledwie dwa lata - mam 23 lata i jestem w 3 związku, ale tego nie chciałam zerwać po pół roku i chcę go kontynuować bo go kocham. Ale trochę zazdroszczę osobom które poznają się, rumienią, pierwsze pocałunki, spojrzenia, tulenia... Chciałabym się znowu tak poczuć :) Jak się znowu zakochać w chłopaku? Wiem że to głupie ;)

Gość dekoldcsx
zmienic gacha

Gość Jak.... jak...
A ktoś powyżej 15 roku życia sie wypowie?

Gość kaszmirrr
Tu chyba nie chodzi o pokochanie chłopaka, a raczej o to, ze chyba dopadła was rutyna. Przypomnij sobie jak było na poczatku waszej znajomości. Zapros go na romantyczną randkę:))

Tego się nie da zrobić, to jest zarezerwowane jedynie dla początków znajomości - zauroczenie i te nieszczęsne motyle w brzuchu. Z czasem to powinno się przerodzić w może nie tak "szalone uczucie" ale takie które daje także mnóstwo satysfakcji. Jeśli nie czerpiesz radości z tego co masz, nie możesz się pogodzić z tym jak jest, jeśli za mało ci emocji to po co Ci bycie z nim? Zaakceptuj naturalną kolej rzeczy i ciesz się nią lub zaczynaj wszystko od nowa... ps. "Jak się znowu zakochać w chłopaku? Wiem że to głupie" Może trzeba zacząć było od pytania czy go jeszcze kochasz? Jeśli nie to wolnaś jest, szukaj wrażeń :)

Gość Jak.... jak...
Nie no, uwielbiam go i nie zamieniłabym go na nikogo innego. Po prostu mam wciąż kłopoty z językiem polskim [chociaż mieszkam tu od 8 lat, aż wstyd!!] i nie mogę znaleźć żadnego słowa pasującego - zakochać wydało mi się najbardziej pasujace bo oznacza sam początek :) To nie jest problem rutyny czy "czy jeszcze go kocham bo/ale", po prostu chodzi o takie coś. Najchętniej bym się jeszcze raz z nim pierwszy raz spotkała, bo było to spotkanie przypadkowe i przez to niezwykle przyjemne :)