Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkaaacsd

jacy sa Anglicy? czy to fajni faceci?

Polecane posty

Gość kropkaaacsd

mieliscie kiedys kontakt przez dluzszy czas?wiem, ze kazdy inny, ale moze jest cos, co jest wspolne?

Gość kar ramba
mają angielskie siusiaki

Gość kropkaaacsd
pytam bo lubie zagraniczne pytongi, wtedy czuje ze jestem kimś

Gość ggggggguuugggggggggggggg
Jest to beznadziejny naród, ale są. Są strasznie sprytni. Taka ich historia. Ja osobiście płaczę sobie nad tym, że NIE PRZYPUSZCZAŁAM jak ważne tam są oceny. Bo może wszystko byłoby inaczej. Myślałam, że mają całkiem do rzeczy system egzaminów w porównaniu z polskim i edukacji ogólnie, ale ocen to akurat nie przypuszczałam, ale cóz... i tyle :( Takie życie me i tyle. A nawet jeśli - BO TEŻ W SUMIE CZEMU NIE - to jednak wiecie już się nie dam bo tym bardziej kasę po maturze miałam dostać. NAJPÓŻNIEJ. A wcześniej tym bardziej - przecież miałam oceny. Na wsi mi powiedzą - to miałam czym oddychać. No miałam - ale znowu kręgosłup miałam krzywy i się mieli zainteresować co to tyle biegam po tej...WSI wiecie. I tyle mnie to wszystko obchodzi. Po tych łąkach co tyle biegam z tym krzywym kręgosłupem. I na operację przysłać raczej. Tyle :(

A kręgosłup miałam krzywy przez ich system zdrowotny. Na pewno mnie wyciągały żle i mi skrzywiły kręgosłup. Tyle. Ach powiem wam - umnikajcie tego kraju bo tam nikogo normlanego. Jedynie ten ojciec Amy Winehouse i tyle. Jedyny normalny tam - w duecie próbował ją umieścić i tak się skończyło. Taka gwiazda wiecie. A Annie Lennox na przykład - Amy i Annie , nie?

Ta Amy to jedyne co wiedziała to że ma miec na leczenie, a co tu leczyć to nie brała pod uwagę. i wiecie - też by kogoś oskarżył, że zdrowie jej zrujnowali. Ale kogo w sumie? Za co? Takiego miała ojca, a ona myślała, że to Amerykanin jest i kiedyś się wyniosą bo takstówka w Londynie, a w Nowym Jorku i tyle. A on nie chciał wiecie. I nigdy nie rozumiała czemu. Brak przeszkód i uważacie, że byłaby piosenkarką? I to powiedziała w szkole i ... tak wyjechała do USA. Tak było chyba. Tak myślę :( Bo mi to pasuje do mojego życia i tyle.

Taki sam leniwy jak ci rodzice mojej matki i tyle. Nic mu sie nie chciało. A przecież sie rozwiódł, ona była i tyle. Ale cóz... i tyle widzicie - nic tylko Londyn i groby ojca i wujka i całe jego życie i co ona miała robić? Sama wyjechać. To ją załatwili w szkole. Miała cicho siedzieć, że chce wyjechać do USA. Ale po co? I tak już szkoły w Londynie - malutka by musiała wyjechać i tyle :(

I wiecie - bo nie jego to nic nie zrobił. A teraz wielce żałuje bo rzeczywiście nikt jej nie pomógł i tak się skończyło. A on jej pomógł? On ją miał oddać do sierocińca to moze by szkoły miała? A tak? A ja to samo =- ja też miałam być oddana państwu i tyle. Państwowe dziecko. Moja matka też - ci zamiast w prywatę iść wiecie to wszystko co mogli spieprzyli. Ale to też trzeba umieć. To dziecko se wzięli NA SZKOŁY. Bez sensu zupełnie :(

Wiecie ta kasa najwyżej SKIŚNIE na tym koncie bo nie mogą jej oddać(???) domniemanej matce mojej matki bo WSZYSCY Z PRACY WYLECĄ. Bo o to szło, a jaki koniec? I tyle :( Niezłe, ale mnie nic. Bo nie chcę wrócić na uczelnię wiecie. Ja tam nigdy nie byłam żeby tam wracać. Ja tam tylko uczyłam się i tyle. A pracowałam niżej i tak zostanie. Oni by dużo chcieli ci żydzi. Po co im te haremy? Bo ją się , że Araby przyjdą na ich miejsce. Bo znowu nie mają szkół. Po co zaczynali? Jak ci ludzie sobie to wyobrażają, że ze mną wygrają. Nikt ze mną nie wygra bo w szkole poszło jedynie o relę. O nic więcej.

Wiecie ci Żydzi tego nie rozumieją, a żeby mieć rację musieliby mieć Świątynię Jerozolimską bo poszło JEDYNIE O BUDY i tyle. A oni mają tylko te swoje marne synagogi, a to nie o to chodziło. Musieliby mieć Świątynię Jerozolimską żeby mieć rację, ale tym pieprznęli. W SUMIE czemu? Nie wiem. Ale zobaczcie tylko tak by mi dali radę. Mnie to po prostu uwłacza, że przegrałam z kasą na kościół. Oni tego nie rozumieją. Przez to nie chcę się wrócić bo jeszcze mnie okradli we wszystkim NORMALNI się dowiem. Nie - bo też się nie dam wiecie - to miało być - dziękujemy za współpracę, do widzenia Pani w lepszych czasach I TAK MIAŁO BYĆ, a tak? Co to miało być? i tyle :((( I koniec wiecie - tyle wam napiszę bo co tu więcej napisać? Sami powiedzcie :(

Ciekawe czemu nie odbudowali tej Świątyni bo w sumie raz ją odbudowywali. I tyle. Chyba dlatego że KRÓL ją postawił. DLA SIEBIE. Bo tam ani wejść nie można było. PO NAGU. Nie po nagu - szaty mieli mieć ŚWIĄTECZNE wiecie. To chyba o to chodziło. I jak sie rozwaliło to więcej nie postawili. Mnie to pasuje. Bo jak nie po nagu to wcale. Takie łosie to były, są i będą. Chyba że sie poprawią, ale już to widzę :( Bo kapłani to tylko szaty, to reszta po nagu. I tyle. Nie mówiąc ile tam zbrodni było. I tyle :(

Oni se na pewno mieli postawić i tych kaplanów mieć, ale z ilości morderstw jakie tam dokonano i to jeszcze w Wielkanoc ich nie dostali opamiętania i koniec. Bo w sumie nie byłam w Jerozolimie, ale w zasadzie czemu nie ma tej świątyni. Takie łosie i tyle :(

A zwalili wiecie wszystko na szaty i mają każdego gdzieś. Tacy są CUDOWNI jak i ten Londyn :(