Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hejk_m

Kto Nie lubi psów?

Polecane posty

Gość Hejk_m

Kto nie lubi psów? Ja nie lubie. Lubię jedynie te mądre, duze, ratownicze psy. Które coś robią pomagają człowiekowi. wiekszość jednak ludzi ma obrzydliwe kundle w stylu: http://imageshack.us/photo/my-images/515/1000435bd8.jpg/ http://images02.olx.pl/ui/4/25/84/65782184_1-Zdjecie-ZAGINAl-CZARNY-KUNDELEK-NAGRODA-ZA-ZNALEZIENIE.jpg Psy są wstrętne. Kopulują z poduszkami i nogami własciciela, poduszkami, lizą sobie dupy, masakra. Mieć takie coś w domu. nie mówiąc ze szczekają w mieszkaniu i okropnie śmierdzą. 🖐️

Gość a ram zam zam
dokłanie kolego psy to szkodniki, nic nie robią tylko sraja i szczekają, moje kondolencje właścieielom psów

Gość dokładnie, jedzą i sraja a
człowiek gowno z tego ma, w które i tak wdepnie

Gość dokładnie, jedzą i sraja a
Dlatego ja hoduję muchy. Jadzą gówno i srają tak, żeby nie było widać :classic_cool:

Gość dffgfgfgfgdfdf
tez nienaiwdzie tych bydlakow a wlasciele psow czyli psiarze to dla mnie debile

Gość nie mam nic do psów ale uważam
ze 60% ludzi nie powinno ich wogóle mieć...:O nie wiemy co to znaczy opieka nad zwierzęciem ....mamy w doopie ze w bloku szczeka pies i sąsiadom to może przeszkadzać...nie sprzątamy gówien a deklarujemy ,że NASZ PIES NIE NAROBIŁ NA TRAWNIK!!!:O mam dość a zwłaszcza zimą jak stopnieją śniegi ...nie wiem jak to w bloku ale ja mam duży dom i chodnik przed domem wiedzie do lasu wiec po zimie jest zasrany :O :O