Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takietam pytanie

czy na basenach publicznych, pod prysznicami, kąpiecie się nago?

Polecane posty

Gość takietam pytanie

co pojde na basen to pod tymi prysznicami kobiety paraduja swoimi nagimi cycorami i cipskami. mierzi mnie to :o wy też się tak kąpiecie??

Gość tak kąpiemy się nago
jak cie to mierzi to wypierrdalaj

Gość takietam pytanie
ja np biore prysznic nie zdejmując stroju kąpielowego i czasami też się zdarzają i takie osoby, jednak przeważająca większość zdejmuje kąpielówki i szoruje sie po tych nagich cipskach jakby prysznica w domu nie mialy! a co najlepsze, kazda jedna ma owlosiona psiore! a tak to np na forum czy gdzies to kazda wydepilowana i zadbana eeheheh ciekawa jestem czy w meskich tez tak zdejmuja gacie i paraduja przed soba z pisiorami :o

Gość uwierz mi ....
kłaczyska były, są i będą taka nasza natura:D

Gość tak w męskich też
paradujemy nago z penisami na wierzchu

Gość co to za mycie
w stroju kąpielowym :o Na kazdym noramnym basenie czy siłowni są boksy, oddzielające jedna kabinę od drugiej, mozna stanąc tyłem nago i porządnie się umyc a nie wsadzac łapy w majty, co jeszcze komiczniej wygląda Damskie posladki w damskiej łazience nie wyglądaą dziwnie chyba dla nikogo, potem człowiek sie owija w ręcznik i ubiera już w szatni Najgorzej wkurza mnie jak wchodzi mamuśka z kilkuletnim synkiem do damskiej szatni i krzywi ryja że pod prysznicem stoi naga kobieta :o Polska to mega zacofany kraj. A propos męskiej szatni, to gdyby któryś facet wszedł pod brysznic w kąpielówkach zabiliby go śmiechem Informacja pewna i sprawdzona w wielu źródłach...

Gość co to za mycie
Jesli któraś jest flejtuchem i nie wydepiluje sie przed założeniem stroju kąpielowego to jej sprawa, ale ja osobiście nie zaglądam w kroki babkom, które korzystają z pryszniców, widzę jednak ze niektórym to sprawia przyjemność :o

Gość takietam pytanie
bo to od razu sie trzeba przygladać! przechodze to katem oka widze, ze ma tam czarno!

Gość szarak000
sprawe załatwiłoby dodanie drzwiczek do tych boksów na basenie. Najczesniej prysznic nago biorą stare baby (przynajmniej ja tak zauwayzlam) z obwisłym obrzydliwym ciałem

Gość ja się nie kąpię nago publiczn
ie...jak ide na basen to w domu sie najpierw myję a jak wychodze z basenu to zawsze kapię sie w domu. Ja tez nie lubie patrzec na inne nagie ciała. Mozna sie nawet i wykapać nago i wytzreć ale jakos tak intymnie a nie wypinać tyłki i wycierać cipki jakby sie w domu było:O