Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uśmiechniętaaaa

DO PAŃ - czy też tak macie po seksie?

Polecane posty

Gość uśmiechniętaaaa

Co jakiś czas po na prawdę udanym stosunku z moim partnerem dostaje ataku śmiechu. Wczoraj np. nie zdążył ze mnie jeszcze wyjsc a ja już rechotałam az do łez. Nie wiem dlaczego tak sie u mnie dzieje, nie smieje siez niego, po prostu po orgazmie uśmiecham sie a potem to przeobraza się w ogromny smiech który trwa dłuższa chwile. Moj facet juz sie do tego przyzwyczail, ale pierwszym razem poczuł się urażony, bo myslał, że z niego się smieje. Zastanawia mnie to... nagle nachodzi mnie nieodparta ochota smiania się w glos. Czy któraś z intrnautek taz tak ma? Może ktoś wie dlaczego tak się dzieje?

Gość uśmiechniętaaaa
Leczyłam się kiedyś psychiatrycznie, może mieć to jakiś związek z moim niekontrolowanym chichotem? Jak myślicie?

Gość uśmiechniętaaaa
bardzo dizękuję za wypowiedz mojego podszywa, ale nie leczylam sie nigdy. Jestem młoda zdrowa zarówno fizycznie jak i na umysle.

Gość uśmiechniętaaaa
może ktoś jeszcze ma podobne zachowania... slyszalam, ze kobiety czasem płaczą po stosunku i pocieszam mojego faceta, ze lepiej bym się śmiała niż zalewała się łzami.

Gość jhfuiwqhefiehfkj
dobra jesteś :) musi to wyglądac zajebiście :))