Gość Zuzia1244 Napisano Luty 9, 2017 Jestem konsultantką od 2 lat. Gwarantuję szybką dostawę. Wysyłka gratis+ darmowa wybrana próbka. Jestem uczciwą osobą chętnie współpracuję z zainteresowanymi. E-mail : zuz-ran@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Avonik Napisano Luty 22, 2017 Hej jestem konsultantką Avon i potrzebuje osób do współpracy . Dużo prezentów itd więcej informacji pod numerem 605684926 Poznań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konsultantkaavon Napisano Luty 22, 2017 Witam!Jestem konsultantką Avonu z Wrocławia.Jak jestes zainteresowana zapraszam.Wysylka darmowa.Jestem uczciwa.Katalog próbki. Agnieszkach34@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DorotaS320 Napisano Czerwiec 27, 2017 Zapraszam do współpracy z panią Dorotą. Dobra kasa i duża pomoc z jej strony :) Sprawdzcie strone www.kosmetyki-krzeszowice.pl Obsługuje cały kraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2017 Witam jestem konsultantką firmy Avon z Wałbrzycha zapraszam do współpracy ,składania zamówień ,możliwość wysyki ,lub płatność przy odbiorze ,czym większe zamówienie tym większe zniżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2017 Witam jestem konsultantką firmy Avon z Wałbrzycha zapraszam do współpracy ,składania zamówień ,możliwość wysyki ,lub płatność przy odbiorze ,czym większe zamówienie tym większe zniżki tomasz_sikorski763@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Jestem konsultantka Avonu Wroclaw.u mnie można zamówić kosmetyki.wysyłka darmowa.agnieszkach34@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beata C Napisano Sierpień 5, 2017 Jestem konsultantką z Poznania - zapraszam serdecznie do mojego sklepu AVON celem obejrzenia nowych promocji, zapoznania się z produktami i dokonania zakupu. Adres sklepu: https://www.avon.pl/sklep/beatacetnarowicz Zapraszam serdecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KonsultantkaAvon Napisano Sierpień 8, 2017 Witam serdecznie, jestem konsultantka i liderem firmy Avon. Zbieram zamowienia na kosmetyki z calej polski ale tez moge rowniez wyjsc na przeciw zagracznicznym klientom. Szukam rowniez nowych konsultantek do zespolu. Jakie korzysci przynosi bycie konsultantka ? Chociazby rabaty na kosmetyki bez znaczenia czy dla siebie czy innych, prezenty do zamowien, nie bedziesz potrzebowac konsultantki do zakupienia ulubionych kosmetykow. W Avon nie ma przymusu robienia zamowien, chcesz to cos kupujesz ,nie to nie, nie ma zobowiazan wiec nic nie tracisz a mozesz tylko zyskac. Zapraszam do kontaktu partita002@gmail.com, a jesli jestes z Łodzi zapraszam rowniez na darmowe kosmetyczne szkolenie przy poczestunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Primawera Napisano Kwiecień 11, 2019 Jestem konsultantką Avon od jakiegoś miesiąca i jestem bardzo zadowolona Zarejestrowałam się na stronie Avon https://start.avonpolska.pl/pierwsza-rejestracja , skontaktowała się ze mną menagerka Agnieszka i rozpoczęłam swoją przygodę z tą firmą, chociaż właściwie rozpoczęłam ją już dawno bo już dłuuugi czas zamawiam kosmetyki z tej firmy gdyż uważam je ze bardzo dobre jakościowo i ciekawe. A teraz jako konsultantka mam dużo benefitów jak zniżki, promocje, gratisy, prezenty co mi się bardzo podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Białystok Napisano Czerwiec 22, 2019 Zapraszam do logowania się i składania zamówienia poprzez sklep internetowy. Oczywiście zakupy z rabatem. https://start.avonpolska.pl/szybko-tanio-i-bez-zobowiazan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aurelia99 Napisano Sierpień 21, 2019 Jestem ambasadorką Avon na terenie Trójmiasta, ale nie ma problemu bym miała wysłać zamówienie na terenie całej Polski, jeśli jesteś chętna/chętny to zapraszam mogę również udzielać rabatów przy drugim zamówieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia3779 0 Napisano Luty 1, 2023 Dzień dobry Jestem konsultantka firmy Avon.Jak jesteś zainteresowana kosmetykami to zapraszam do składania zamówienia. agnieszkach34@onet.pl Zapraszam Chętnie pomogę.Zamowienie na czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia3779 0 Napisano Luty 1, 2023 Dnia 5.08.2011 o 12:10, Gość melis_ka napisał: szukam konsultantki avon, u ktorej bym mogla zamawiac ksmetyki ja i moja kolezanka. czekam na oferty Dzień dobry Jestem konsultantka firmy Avon i chętnie pomogę złożyć zamówienie.Wysyłka na czas. Zapraszam katalog nowy 2/2023 agnieszkach34@onet.pl Pozdrawiam Agnieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia3779 0 Napisano Luty 1, 2023 Dnia 15.09.2011 o 13:39, Gość buniaaaa napisał: a skąd jesteś jeśli mogę wiedzieć? Dzień dobry Jestem konsultantka firmy Avon i chętnie pomogę złożyć zamówienie.Wysyłka na czas. Zapraszam katalog nowy 2/2023 agnieszkach34@onet.pl Pozdrawiam Agnieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia3779 0 Napisano Marzec 1, 2023 Dnia 5.08.2011 o 12:10, Gość melis_ka napisał: szukam konsultantki avon, u ktorej bym mogla zamawiac ksmetyki ja i moja kolezanka. czekam na oferty Jestem konsultantka firmy Avon i u mnie możesz złożyć zamówienie wraz z koleżanką.Prosze pisać. Mój agnieszkach34@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia3779 0 Napisano Marzec 1, 2023 Dnia 15.09.2011 o 13:39, Gość buniaaaa napisał: a skąd jesteś jeśli mogę wiedzieć? Jestem z Wrocławia i nie ma problemu z wysyłka i zamówieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia3779 0 Napisano Marzec 1, 2023 Dnia 20.01.2015 o 21:30, Gość gość napisał: Szukam konsultantki z Warszawy Bemowa lub okolic. aleksandra32@autograf.pl Jestem konsultantka firmy Avon z Wrocławia.Wysylka na czas. Zapraszam do składania zamówienia. agnieszkach34@onet.pl Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia3779 0 Napisano Marzec 1, 2023 Dnia 8.01.2015 o 22:53, Gość kruszynek11 napisał: Szukam konsultantki z Warszawy Bemowa z rabatami Witam Ja jestem konsultantka firmy Avon Wrocław.Wysylka na czas.Chetnie Ci pomogę złożyć zamówienie.Napisz do mnie agnieszkach34@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia3779 0 Napisano Marzec 1, 2023 Dnia 23.07.2015 o 23:47, Gość gość napisał: Witam Poszukuje konsultantki avon krakow nowa huta. Witam Jestem konsultantka firmy Avon Z Wrocławia.Pomoge Ci złożyć zamówienie.Wysylka na czas.Zapraszam agnieszkach34@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach