Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez szans na zycie

Bez ludzi o dobrym sercu umrę

Polecane posty

:D ale naprawdę żenujące,bo przez takie coś ludzie którzy chcieliby / mogliby pomóc tracą zaufanie. :O 🖐️

Gość Bez szans na zycie
Wiesz co bloww tobie w szczególności współczuję. I zycze ci byś byl w tej samej sytuacji!

bezdomny jak bezdomny ale kurwa rumunki żebrzące siedzące bezczelnie pod bankomatami kurde a przy uchu telefon komórkowy no zaraz szlak mnie trafi!!!!

Nie ja sie w takiej sytuacji nie znajdę,na pewno nie w najbliższym czasie...frustracie:O

Coś szybko Ci idzie to pisanie,nie musisz się przebijać przez tłumy na tym dworcu? :classic_cool: weź bo jeszcze ktoś Ci podpierdzieli tę komórkę,wtedy to już w ogóle katastrofa :D

Gość Bez szans na zycie
Bawi cie to gnoju? Myslisz ze jak matka z ojcem kupili ci komputer to jestes ważny? Bo kieszonkowe ci dają?

Nic z tego co napisałeś się nie zgadza więc przykro mi. :) No może to,że mnie to bawi...

Gość nie mam litości
dla takich jak ty..jeśli w ogóle piszesz prawdę. Musisz być bardzo złym człowiekim, który płaci teraz za błędy a twój los jest wszystkim obojętny tylko i wyłącznie z twojej winy

Gość Bez szans na zycie
Wlasnie. Nawet czytać nie umiesz. Po co tutaj wogóle wszedłes skoro to do Ciebie nie jest kierowane

no dajcie spokój,dziecko sie nudzi.. poza tym kurva co ?ktoś nie chce pomóc to od razu ,żeby go spotkało to co Ciebie???hahhaa :classic_cool:

mam prawo udzielać się na forum i nie wszedłeś a weszłaś. :O Umiem czytać, chyba lepiej od Ciebie..

Gość Bez szans na zycie
Jakos nie przypominam sobie bym pisał ze potrzebuje kasy i bym dawał nr konta. Nie pisałem tez ze cos wogóle od Ciebie chce.

Gość Bez szans na zycie
Wejdz na 10 przypadkowych tematów. Ludzie tu robią cos na rodzaj spowiedzi. Nie znaczy ze chcą cos wyłudzać. Ale przeciez Ty mozesz oceniać wszystkich jedna miarą prawda?

"Brak wody czy nawet jedzenia jest okropny. Pomóżcie mi prosze." " Nie znaczy ze chcą cos wyłudzać." Rozumiem, Ty tak tutaj piszesz sobie z masochizmu :)

Gość Bez szans na zycie
Nie. Bede tak jak wy wchodził na kazdy temat i pisał co mi sie podoba. Bo Kurwa anonimowa siedze w fotelu wygodnie i dowale każdemu. A gdyby co to Poprostu ucieknę. Żałośni jestescie jak malo kto. Nie rozumiecie po co sa takie portale

Gość nie mam litości
takie portale są dla rozrywki a nie po to żebyś orał innym psychę debilu

No tak calluna ci napisala co masz zrobić to ty wolisz sie użalać,żałosne te prowokacje..chcę już wrzesień 😭

Jezeli faktycznie jestes w takiej sytuacji powiedz gdzie dokladnie jestes,kupie jakies jedzenie i przyniose,a wy tepe hooje sie nie smiejscie z faceta...nawet jak robi sobie jaja to wy ze siebie w tym momencie robicie kompletnych błaznów i chamów...

Gość Bez szans na zycie
Jestem na Dworcu Głównym w Bangladeszu, czekam ;-)