Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarwane nocki!!!

Czy Wasze niemowlęta budzą się w nocy???

Polecane posty

Gość zarwane nocki!!!

Moje ma 9 mieś i co noc to samo, budzi się koło 2.00 i tak z godzinkę trzeba ją albo nosić i przytulać, czasem chce mleko inaczej płacze. Czasem padam bo o 5.00 wstaję do pracy. Czy Wasze dzieci też tak robią

Moja córka też ma 9 miesięcy i budzi się podobnie jak Twoje dziecko - ok 2-3 i potem o 5. Domaga się mleka. Jeszcze niedawno budziła się na karmienia o wiele częściej, podjęliśmy próbę rezygnacji z nocnych karmień, ale niestety się nie udało, dłużej jak do tej 3 nie wytrzyma, a i wcześniej zdarza jej się obudzić, ale wtedy wystarczy dać smoka, pogłaskać chwilę i zasypia...

Moje się nie budzi, przesypia ładnie całą noc, ale to pewnie kwestia charakteru :P. Mój mały chodzi spać koło 20 i budzi się dopiero około 6, chyba, że zdaży mu się w nocy mały wypadek :)

Gość Mama 2latka..........
moja do roczku budzila sie w nocu 1-2razy

Gość mama synka i corci
O synku pisac nie bede, bo juz ma 2 latka i 3 miesiace, wiec wiadomo, ze sie nie budzi :) (noce przesypia odkad skonczyl 5 miesiecy). Corcia ma 3 miesiace i od 2 tygodni przesypia cale noce: od 20.00 do 6.00 rano.

Gość mamamam27
a mój ma 10 i nieraz wstaje do niego po 10 razy na nocke bo budzi sie z płaczem, albo sie kręci strasznie - to dopiero jestem padnieta jak z twardego snu wybudza wrzask na równe nogi

Gość cv v cc
moja corka ma 7 i pol miesiaca od miesiaca przesypia cale noce, 2, 3 razy zdarzylo jej sie obudzic na jedzonko kolo 5 rano, normalnie spi od 19 do 6 30, do 4 miesiaca budzila sie 2 razy, o 2 i o 5, pozniej juz tylko o 3, z 2 razow do jednego wyszlo nam przez przypadek, maz w nocy zamiast dac jej jesc, obrócił ja na brzuszek i spala dalej, corki nigdy nie trzeba bylo nosic w nocy, przytulac ani kolysac, plakala na jedzenie przez sen, po karmieniu spala dalej, tesknie za czasami kiedy byla noworodkiem , tak do 3 miesiaca spalysmy sobie do 11;) ehhh

Mój ma 8 mies i prawie co noc muszę do niego wstać, bo jęczy, "wędruje" po łóżeczku, czasem chce mu się pic.Od jedzenia nocnego go odzwyczaiłam,mleko pije ok 6 a wstaje o 7.

Gość no to my naszego kladziemy
o 21 gdzies, wtedy tez dostaje kaszke i przesypia do 7.00-7.30 i wtedy dostaje mleko. Czasem budzi sie o 2-3 i trzeba przytulic albo kladziemy go na chwile do nas, ale to trwa max 30 min. ale coraz czesciej przesypia cale noce. Spi sam w lozeczku. Te budzenia wydaje mi sie, ze są przez to ,ze nie dostaje ostanieo posilku o 23 tylko ok 21. no poprzestawialo mu sie