Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aminka#

czy mozliwy jest sluz płodny przed terminem okresu? :/

Polecane posty

Gość Aminka#

hej,dzis powinnam dostac okres, a na papierze od 3 dni widze śluz jakby płodny, rozciagliwy, przezroczysty, jest go duzo,innym razem widze bialawe niteczki,czuje sie ,,tam" naoliwiona, czy to owulacja az tak mi sie przesunela? cykle mam mniej wiecej co 28 dni, dzis jest wlasnie 28 dzien cyklu...z chlopakiem bez zabezpieczenia, na calosc mozna powiedziec kochalam sie 23 i 24 dnia cyklu,niby w dni nieplodne... brzuch troszeczke pobolewa mnie jak na okres... czy to jest normalne ta wydzielina? ktos wie? :/ zawsze mialam sucho przed okresem...

Gość dziewczynooooooooo
tez tak czasem mam i okres przychodzi normalnie

Gość brzydkie_pośladki
Jeśli mniej więcej w środku cyklu miałap już taki sam śluz to teraz to jest pewnie śluz przed okresem:) też tak czasem mam:) radzę obserwować dodatkowo śluz a nie liczyć tylko samych dni jeśli nie chcesz ciąży i słabo się zabezpieczasz :p

Gość Aminka#
dzieki za pomoc, nie wiedzialam czy tak moze byc, bo 1 raz mi sie to przydarzylo....:) dziwne to jest.

ja miałam sluz plodny ,a raczej go przypominal gdy bylam w ciazy i mialam juz wyniki bety hcg ;) sluz plodny tez mialam po owulacji :D roznie z nim bywa

Gość Aminka#
tak? kurde, 30 dzien cyklu i dalej ten sluz plodny, czasem tez z bialawym nalotem albo taki bialy grudkowy...juz nie wiem nic...

Gość Aminka#
a z chlopakiem kochalam sie tydzien temu bez zabezpieczenia i mialam wtedy sucho...

Gość Aminka#
mozliwe ze infekcja,ale nie wiem czy to dobrze opisalam, wiem ze najwiecej jest tego sluzu przezroczystego,rozciagliwego,jakby plodnego i jest go duzo przejde sie do lekarza, no chyba ze to owulacja mi sie przesunela bo w polowie cyklu wracalam z pracy za granica i mialam zjazd do polski...