Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagad

Seks z młodszym

Polecane posty

Gość gagad

Pytanie do pań: dopuszczacie coś takiego? Czy raczej nie?

Gość haniia
pewnie że tak

Gość twoja maleńka
To zależy ile lat młodszym. Pozatym chodzi też o dojrzałość emocjonalną. Jeden w wieku 20 lat będzie dzieckiem, inny dojrzałym psychicznie mężczyzną

Gość thgrt
twoja maleńka a co ma dojrzałosc emocjonalna do seksu :-) Seks to seks,zadna filozofia.

Dojrzałość emocjonalna do seksu ma bardzo dużo! Jak umawiasz się tylko na seks, a okazuje się, że ktoś po seksie jednak się zakochuje (bez wzajemności) to mogą być później problemy.

Gość onnnnn
Ja bym sie przespał z zadbana 35 do 39 lat mrrr

Gość twoja maleńka
Robertson ma racje :P

Gość thgrt
Robertson widac,ze głupi jestes:-) Zakocuja sie ludzie bardzo dojrzali emocjonalnie. Zakochanie nie ma nic w spolnego z dojrzałością. Jak chciałes zabłysnac,to trzeba było napsiac,ze taki niedojrzały emocjonalnie człowiek moze nie dac spokoju przesladujac kogos,.ale to nie ejst sama niedojrzałosc emocjonalna,tylko psychiczna choroba.

Gość thgrt
Aemocjonalnie niedojrzali moga byc i starsi i młodsi,wiec nei mieszajcie seksu z emocjonalną dojrzałoscią.

"Zakocuja sie ludzie bardzo dojrzali emocjonalnie. Zakochanie nie ma nic w spolnego z dojrzałością." To jak jest w końcu? Bo logiki w tym co napisałaś/eś nie widzę. Albo jedno, albo drugie. Moim zdaniem według Ciebie zakochanie ma jednak coś wspólnego z dojrzałością skoro piszesz, że "zakochują się ludzie bardzo dojrzali emocjonalnie". I nie chcę nazywać Cię głupcem...

Gość Niekonieczny
Moja na codzień ma młodszego, jest ode mnie miesiąc starsza. :D

Gość sdfg
Ja nie dopuszczałam czegoś takiego jak sex z młodszym ale życie samo napisało scenariusz i.......zdarzyło sie- 12 lat młodszy

Gość 22334455
młodszy najlepszy:)

Gość devilcanangel
jestem z 12lat młodszym i trwa to już osiem miesięcy Jest cudowny

Gość staraalejara
i Ty się nazywasz Profesorkiem caffesino ? ja bym raczej powiedziała Profesorek SKU....SSINO !!!!!!!!!!!!!!

sex z mlodszym jest zajeebisty pod warunkiem ze facet ma chooja i mozg

Gość longmysz
a ja z doswiadczenia wiem,ze sex z mlodszym jest do bani

Jestem 17 latkiem. Szukam kobiety do 21 lat, która wprowadzi mnie w świat ostrego seksu. Jestem prawiczkiem więc to dla mnie na pewno będzie ostra jazda. Preferuję spotkania u niej. Okolice Polic i Szczecin. Daj kontakt 8644312

ja z chęcią bym spróbowała. mam 45 lat i już ddość mam starych próchniaków z pomarszczonymi penisami....tylko gdzie tu znaleźć takiego jurnego młodziana który będzie potrafił conieco i w dodatku będzie miał coś w głowie, żeby z tego jakaś afera nie wyszła. może wie ktoś gdzie takiego znaleźć ?

O tak i żeby był po studiach, potrafił zadbać o siebie i był dowcipny, zabawny i wygadany. Myślisz że ktoś taki skusi się na śpiącą królewnę, która obudziła się z paltzem na łechtaczce po czterdziestu paru latach. Jak wokół niego kręcą się świeżutkie niunie, które aż piszczą by je wyreperować. :P

Gość Ja to bym chciał taką 35...
Ale niestety nie ma jak... Z kilkoma nawiązywałem taki kontakt wzrokowy i mam wrażenie że chciały by młodszego... Ale niestety nie zagadałbym do takiej... Może ma męża czy coś... Więc wolę nie ryzykować:)

ja dałam się oczarować koledze mojego syna...strasznie się bałam, że coś wyjdzie na jaw i będzie z tego jakaś afera więc długo zwlekałam, ale w końcu pękłam i umówiłam się z nim kilka razy bez żadnych zobowiązań...i nie żałuję :) mając 38 lat przeżyłam najwspanialsze orgazmy i chwile w moim życiu z 24-latkiem...szok, bo od dwóch lat szukałam kochanka w różnych przedziałach wiekowych, było ich mnóstwo i byli co najwyżej przeciętni...więc ja polecam.już ponad rok go nie widziałam bo wyjechał za granicę ale wciąż wysyłam mu smsy z nadzieją ,że kiedyś się jeszcze spotkamy :(

taki właśnie był. do tego szczupły, wysportowany, lubi podróże i dobrą zabawę. tylko,że wyjechał do Anglii i przyjeżdża bardzo rzadko nad polskie morze, a ja z gór jestem niestety :( ...no cóż...pewnie i tak miał już wiele innych i o mnie nawet nie myśli

ooo!! ja mieszkam w Anglii. dałabyś mi do niego jakiś kontakt ?? może w końcu spełni się moje marzenie..hehhe...no chyba, że będziesz zazdrosna ?

Gość Kasia 6789453
ja tez kiedys mialam młodszego o 2 lata... mmm... chętnie powtórzyłabym taką znajomość... :)

no niech Ci będzie Kasiula :) -chociaż trochę będę Ci zazdrościć jak Ci się uda. napisz do mnie na maila to Ci powiem jak się dostać do niego staraalejara@o2.pl ...tylko się nie wygadaj, że masz nr ode mnie i koniecznie daj sprawozdanie co i jak :)