Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagad

Seks z młodszym

Polecane posty

Dwa lata :D chyba sobie żartujesz. :) Tu piszą zasuszone tzpiy z pajęczyną na tzipie, które mają ochotę na młodego źrebaka o jakieś dwadzieścia lat. :)

Gość drobnakasiula
ok 100% dyskrecji. już wysłałam Ci maila i czekam z niecierpliwością, aż mi się gorąco robi na samą myśl :)

powodzenia.... możesz też spróbować na jakichś portalach społecznościowych. tam pełno jest napalonych małolatów :)

próbowałam na wielu portalach ale tam tylko sami nieudacznicy. albo brzydki, albo niedoświadczony albo oszust jakiś i boję się żeby jakaś afera z tego nie wynikła a od Ciebie mam nadzieję namiary na pewniaka dostałam :)

Gość Bastian007
Witm panie i zapraszam na niezapomniane chwile

Gość lkjhgkdgatrer
staraalejara nie miałaś kochanka,tylko kurwę męską,bo jakby to był kochanek,to nie pisałabyś na każdym temacie o młodszym kochanku ,że podasz jego nr.tel.

Gość misterrr
staraalejara, drobnakasia...prosze o kontakt..madry5@op.pl

Gość misterrr
podnosze

Przeciez to z kilometra widac, ze ta rozdajaca numery do "boskiego kochanka" sciemnia, az sie niedobrze robi i wlasnie jest tym "boskim" "cudownym" facetem bez powodzenia u kobiet. Dziwne, ze Wy kobiety dajecie sie na to nabrac.... Chyba, ze sie myle i nawet ktoras Pani czy ja lub facet zweryfikuje jej rzeczywiste istnienie chodzby spotykajac sie na jakims placu/miejscu publicznym...

Gość Gładhatgoladu
Jeśli kobieta chce młodszego to jest wszystko ok na tym forum a jeśli facet chce młodszej to już jest tysiące postów z negatywną a wręcz obrażającą go opinią i tak samo jest gdy młoda dziewczyna chce starszego. Jesteście starymi ropuchani egoistkami i egocentryczkami. DESPERATKI

Gość PIESZCZOTLIWY 22
Witam dojrzałe Panie Mam na imięKrystian mam 22 lata . Jestem wysokim przystojnym wysportowanym (ćwicze na silnymi i box) ciemnym blondynem o błękitnych oczach. Jeśli chodzi o cechy charakterujestem sympatyczny towarzyski zabawny a natomiast jeśli chodzi o sex Potrafię być zmysłowy namiętny pieszczotliwy erotycznie pomysłowy a gdy potrzeba nawet dziki Muszę przyznać że bardzo pociągają mnie dojrzałe kobiety po 30 tce Często zastanawiam się nad tym jak to jest kochać się z dojrzała kobieta Wręcz stało się to moim marzeniem Chciałbym wkońcu spróbować tej przyjemności Jeśli jest tu jakąś zainteresowana kobieta proszę napisz do mnie a nie pożałujesz :-D Nie spoczne dopuki nie zadowole i nie odpręże Cię w pełni :-D Jestem z Konina.

Gość fghhhjhf
Ja zawsze miakam mlodszych,ostatni 13 lat mlodszy .bylismy razem 3 lata,do lozka tak,sa najlepsi,ale nie do zycia,ostatnio sprobowalam z facetem 37 lat,rok mlodszy i to byla tragedia,tak ze najlepsi sa mlodsi....