Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozerwane spodnie

Non stop mi staje - problem

Polecane posty

Mam 25 lat i non stop mi staje, w pracy, w domu, w samochodzie, w miejscach publicznych, w środkach komunikacji miejskiej. Uwielbiam to i uwielbiam go ćwiczyć/naprężać godzinami. Niestety też często bywa to uciążliwe, szczególnie gdy jestem wśród znajomych muszę się z tym kryć, jest to krępujące ponieważ momentalnie widać wszystko. Czy powinienem się tego wstydzić, czy liczyć na zrozumienie ludzi którzy to zobaczą, znajomych i obcych. Owszem jestem trochę zboczony, ale nie chce zostać odebrany jako zboczeniec. Wszelkie sugestie mile widziane.

Gość Pan typu Bears, 49 lat
Lubię takich młodych z dużym sprzętem :classic_cool:

Wystrzegaj się takich miejsc jak kościoły itp bo babki mocherki na zawał odlecą... ;) no a wtedy bankowo Cię zamkną hehe :) :D

Gość fdfkgkhjhjhjjhyuyuy
Idź do seksuologa to może Ci pomoże.

Gość Pan typu Bears, 49 lat
Po co seksuolog, to nic złego mieć erekcję :P

Gość twoja maleńka
Nieprzejmuj się. Napewno nie jestęś zboczeńcem. Może Ci się wydaje że się patrzą na twoje spodnie. Jesteś przedrażliwiony na tym punkcie bo ciągle o tym myślisz. Daj sobie luzu.... Moze więcej się poprostu bzykaj

Seksuolog tu nic nie da bo kto by chciał żeby mu mniej stawał :D Chodzi mi o odniesienie się do innych ludzi, co wy byście zrobili widząc że koledze stanął? Czy mieli byście na tyle zrozumienia i tolerancji? Ilość seksu nie gra tu roli, nawet świeżo po seksie nawet mi nie opada i potem i tak staje ile chce.

Gość nie mozesz nosic obcislych
bokserek wtedy bedzie malo widac?

Gość twoja maleńka
jestem dziewczyną i niezwracam uwagi na genitalia chłopaków na serio. Jak mi się podoba chłopak to patrze mu prosto w oczy i się do niego uśmiecham!

Próbowałem nosić obcisłe bokserki i są strasznie niewygodne, ocierają gniotą, mało miejsca na wszystko co jest bardzo niezdrowe. Tak jak mówię nie chodzi mi o kamuflowanie, chodzi mi o podejście innych :)

Gość niezaspokojona koteczka @
Fajnie :classic_cool:ja tam zawsze kogoś oblecę wzrokiem a szczególnie dolna partia ciała :classic_cool: nawet w reklamach wypatruję "stojących ":D

Gość nie dramaryzuj ze niewygodne
facet ze stojacym czlonem w miejscu publicznym nie jest czyms normalnym a raczej mozna wziac cie za jakiegos zboka

Gość twoja maleńka
Do wekend party niht: To nie jest tak jak myślisz. Feromonów są różne. Nie wiem ile ich jest ale przypuśćmy że ok 10.000. Dzielą się na feromony płuciowe, potowe, i inne..... Feromony choć maja zapach to nie są wyczuwalne przez nos ludzki. Wyczuwa, rozpoznaje, klasyfikuje, i odtwarza je (wtedy gdy pomyślimy o Basi) przysadka mózgowa. Pan Nowak będzie wydzielał feromony nr: 306, 307, 308, 309. 310. Przysadka mózgowa Pani Kowalskiej będzie pobudzona przez feromony: 309, 310, 311, 312, 313. Czyli Pan Nowak będzie potencjalnym partnerem dla Pani Kowalskiej. Ale Pan np Kruk który wydziela feromony: 101,102,103,104 już nie będzie tak atrakcyjny dla pani Kowal. bo jej przysadka nie będzie ich rozpozanwała Tak to działa. Z tym że wszystko jest w podświadomości a nie w świadomości. Czyli żadna z tych osób nie będzie o tym wiedziała

Gość twoja maleńka
Do wekend party naht Ludzie odkryli działanie feromonów już dawno. Feromony wykorzystywane są przez np policje w celu znalezienia zaginionej osoby. Konkretnie psy policyjne specjalnie tresowanie mają zdolność do znajdowania osób po przez ich zapach na ubraniach. Takiemu psu daje się np bluske zaginionej osoby do rozpoznania zapachu, i pies na podstawie feromonów szuka właściciela bluski-czyli zaginionego

To nie jest tak że mi stoi na pół metrowy namiot, stoi w nogawce, konkretnie lewej i jest widoczny jako spore uwypuklenie na niej, widać go jak ktoś na mnie popatrzy, ale nie rzuca się w oczy tak jak gdybym miał dres, wtedy to już jest namiot cyrkowy.

Gość twoja maleńka
Obawaiam się że to może być tak że Ty sobie wmówiłeś to że tak jest. A tak nie jest. Ito wmówienie przeradza sie w opsesje na tym punkcie. że wszys cy si ę patrzą na twoje spodnie. Nie jest tak!