Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd i to duzy

Jakbyscie sie zachowali gdyby przy wszystkich uslyszeliscie

Polecane posty

Gość wstyd i to duzy
Troche osób się wypowiedziało,pisalam ze nie jestm za biciem , zwlaszcza ze to pierwszy raz córce się zdarzyło.My z męzem wcale nie przeklinamyy, jakos bluzgi od nas sie trzymają zdaleka, ale jak powyzej opisalam, niestety ma sie stycznosc z róznymi osobami,które tak sie wyrazają.Już mi złośc przeszła na córke, lecz jakis procent wstydu jeszcze pozostał.Córka dostała kare, ale teraz sie zastanawiam, czy jej nie odwołac, bo faktycznie ona to pierwszy raz powiedziała i moze faktycznie sama rozmowa by wystarczyła bez kary :o

Gość 6363633
kare odwołaj , ale uprzedź że nast. razem bedzie kara bardzo dotkliwa

Gość ffdwsdsss
ja bym przy gosciach ostro zwrocila małej uwage

Gość a czy zapytałas w ogole skad
ona zna takie slowo? Wytlumaczylas, ze to brzydko tak mowic?

Gość wstyd i to duzy
tak, rozmawialam jeszzce raz nia na ten temat na spokojnie, powiedziala ze kuzyni tak mówią do siebie i do cioci i ona się zapomniala, że nie chciala, odwołałam kare , ale jednak córka widziala ze jestem obrazona na nia i to było jej najgorsza karą

Gość jak bym się zachowała?
ścierą przez łeb i marsz do pokoju do końca imprezy... mam 10 letniego syna i nie wyobrażam sobie takiego zachowania z jego strony w stosunku do kogokolwiek!

Gość wstyd i to duzy
no wtedy wygonilam ją do swojego pokoiku i siedziala w nim tak dlugo az wszsycy nie wyjechali, po czym miala zapowiedziana kare, ale dzisiaj rozmawiając z nią jeszcze raz odwolalam kare, tylko dlatego ze jej pierwszy raz sie to zdarzyło, lecz ma zapowiedziane ze juz nast raz bedzie surowo karany