Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza2345

Małe dzieci a dlugaa podróz autokarem

Polecane posty

Gość Iza2345

Witam,Wlasnie przed chwila dzwonila do mnie załamana kolezanka z Anglii,ze nie wie jak ma dojechac do Polski.Juz ktorys przejazd autokarowy odmowil jej zabrania 4 miesiecznego dziecka.Musi byc w PL a ma wiele rzeczy do przewiezienia wiec samolot odpada

Gość Iza2345
Uparła sie na ten autokar a powiem szczerze,ze rowniez ja bym nie chciala byc pasazerem podczas tak dlugiej podrozy jak sa tak male dzieci(wiadomo przebieranie placz)

Gość a nie może sie z kimś zabrać?
do Polski

Gość a nie może sie z kimś zabrać?
a jak niby autokar ma dojechać z Anglii do Polski?

Gość Iza2345
Nikt nie jedzie z naszych znajomych....

W takim razie będzie musiała przylecieć samolotem a rzeczy oddzielnie autobusem, albo przesłać jakoś inaczej.

Gość Iza2345
Starałam Jej sie to wytłumaczyc spokojnie dlaczego ma taki problem ale denerwuje sie okropnie,ze to dyskryminacja ....

Gość ttghh
niech kurierem w kartonie wysle dziecko?? tak np z autralii do azji jaszczurki i aliogatory sie wysyła

Gość to ten autokar promem płynie
potem?

Gość ttghh
a tak serio, rozumiem przewoźnika bo wiadomo jak to niemowle zapewne bedzie marudne , placzliwie a sa jeszcze dzieci ktore wrecz wrzescza a nie placza i to non sto, Ja jechalam nieraz autokarami to tam dzieci były ktore miały 2 lata, 3 lata , ale o dziwo jakies wyjatkowo grzeczne przez 30 godz jazdy, bo w samolocie 2 godz nie raz nie dało sie zniesc wrrzasku i pisku rozwydrzonych bachorów Zostaje jedynie samolot, a rzeczy, ubrania jesli ma je duzo niech prze poczte wysle

Gość ttghh
normlanie bęcfały gimnazjalne autokar, samochód jedzie do UK i z UK do polski, przez Kanał LaManche pod ocenanem i morzem północnym miedzy Francją a Wb, lub promem , a na ladzie juz dalej jedzie głownymi drogami,luuudzieeeee

Gość Iza2345
Kolega nasz jedzie do PL ale nie zgodzil sie na zabranie jej z dzieckiem(zapomnialam o tym napisac) i oczywiscie ona sie obrazila

Gość Iza2345
Kolega jedzie z dziewczyna i jej siostrą to one byly najbardziej przeciwko temu pomyslowi....niestety on jedyny ma prawko wiec taka podroz jeszcze z akrakcjami to nic fajnego

Gość Iza2345
on jej ciuszkow nie wezmie po tym jak go obgadała i zwyzywala

Gość ten kolega dobrze
zrobi :D:D

Gość Pani Kitsune
Powiedz jej, żeby wysłała rzeczy kurierem. Ja swoją paczkę wysłałam za 20 funtów do 20 kilo.

Gość kkkiiikkkaaa
to niech wyśle "ciuszki" kurierem. Wcale się nie dziwię przewoźnikowi, sama nie chciałąbym być zamknięta 30 godz. w autokarze z krzyczącym niemowlakiem.