Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość befooore

szpital

Polecane posty

Gość befooore

korzystałyście w szpitalu z basenu/kaczki ? miałyście lewatywę?

Gość befooore
piszcie proszę help

Rodziłam sn 1. nie, chodziłam sama do toalety 2. tak, sama poprosiłam, w szpitalu, w którym rodziłam jest "na życzenie". Nic strasznego, a udało mi się uniknąć wpadki

Gość grehy
- nie - tak bo lewatywa była przumusowa, efekt: sranie przez cały poród pod siebie

Gość Mama 2latka..........
do ubikacji sama chodziłam, rodziłam również sn, lewatywy nie zdążyli mi zrobić urodziłam po godzinie od przyjazdu do szpitala a samo pół h byłam podpięta pod ktg. Resztę czekałam na badanie ginekologiczne. Nie zaliczyłam "wpadki" :)

Gość befooore
do grehy: pod sieie czyli na łóżko? omg

Gość grehy
tak na łóżko bo położna zakazała schodzić i powiedziała że tylko mi się wydaję że chce się załatwić.

Gość alli mc billl
no tak a co chcesz wiedzieć więcej???

Gość befooore
ogólnie czy można w czasie porodu chodzić do łazienki? czy czuje się że trzeba iść ? czy lewatywa jest konieczna i czy boli? ogólnie wiecie jak to jest mąż patrzy

Gość alli mc billl
aaaa o to chodzi :D dlatego mąż nie powinien być przy porodzie bo tylko ZAWADZA I KRĘPUJE!!!! lewatywa nie boli ale jak zaczynasz sr...ć to przy pielegniarce i :O słychać wszystko jak leci z Ciebie :O nie miłe i krępujące. Ale wolałam to przeżyć niż zrobić klocka przy porodzie :O

1.Ja chodziłam do toalety dopóki nie byłam podpięta do ktg. Potem sikałam na stojąco na podłogę - nie byłam w stanie usiąść na tym basenie. Salowa, która sprzątała, mówiła żebym się nie przejmowała, bo to normalne, zresztą cały czas ciekły ze mnie też wody. 2. Lewatywę miałam i bardzo byłam zadowolona - zero wpadki :)

A mąż czekał za drzwiami porodówki - za nic nie chciałam, żeby do mnie wszedł. Przesiedział tak 8 godzin :D

u mnie było tak, że położna zrobiła wlew, a ja poszłam sobie sama do toalety, nikt przy tym nie był. Jeśli porządnie się wypróżnisz po lewatywie, raczej nic nie powinno się wydarzyć, ale jak pisały dziewczyny różnie bywa. W czasie porodu kilka razy była w wc, czułam, że mi się chce siku. Mąż ze mną był, nie krępowało mnie to, nie przeszkadzał, a wręcz pomagał. Miałam bóle krzyżowe i dzięki JEgo masażowi było dość lekko

i jak pisze scarlett. nawet jeśli zdarzy się wpadka personel nie zwraca na to uwagi, przynajmniej w normalnym szpitalu

moja przyjaciolka jest ruda i kiedys jakos zszedl temat w jej domu na porod, lewatywe i to ze mozna miec wpadke. Przyjaciolka chciala sie podraznic z mama i spytala czy ona tez sie posrala przy porodzie a mama na to jej: a myslisz ze dlaczego masz rude wlosy? buhahahaa :))) true stroy! LOL! :))))))