Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam myśli samobójcze

Polecane posty

Mam prawdopodobnie depresji nie mam juz siły żyć nie mam spedziłam kilka miesiecy z psycopata ktory zniszczył mi reputacje zdeptał , straciłam prawie wszystkich przyjacioł i znajomych wyrobil mi opinie łatwej i szmaty a to nie prawda pobil mnie zniszczyl . Mam niska samoocene od zawsze mialam chociaz jestem ladna ale cala w kompleksach w domu bylam zawsze wychowywana i mowiono mi ,ze nic niep otrafie do niczego sie nie nadaje jestem nieudacznikiem rodzenstwo mnie zagnebia wysmiewa sie z mojego wygladu drecza mnie psychicznie a dizsiaj mam powiedziala do mnie szmato ja juz nie mam sily nie mam po co zyc . co ja tegiego zlego zrobilam to ze jestem slaba i nie mam sily sie bronic nie znaczy ,ze mozna mnie tak traktowaci ponizac nie potrafie sie bronic przed wszystkimi nie nie mam sily juz chce polknac jakies tabletki i umrzec

nie mam siły zyc nie mam ochoty nic robic nic mnie nie obchodzi nie wiem co sie dizeje ze mna nie mam chceci do zycia ciagle chce mi sie spac i plakac moje zycie nie ma sensu

Gość wszyscy szczesliwi sa
to są myśli szatana bo chce ciebie doprowadzi do rozpaczy i śmierci jedynie bóg ci pomoże i Maryja