Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoja_lekka

ludzie sa smieszni- allegro

Polecane posty

Gość wredna małpa27
może komuś się to przyda za taką kasę

Gość 35zl to grosze.
a na ubranka po domu mogą być choć ja w swoim szmateksie lepsze taniej kupie ale może komuś się przyda

Gość ja znoszone ubranka po dziecku
ktorych uzywalam po domu po prostu się pozbywałam za 10gr w zwykłym lumpeksie lepsze się kupi czyste i wyprasowane

Gość pappapapp
ja wlasnie dzis wywalam 2worki swoich rzeczy, sa w stanie db, ale wyrzucam do smietnika bo mi wstyd

Gość wredna małpa27
to tanie u ciebie są lumpeksy jak po 10gr kupujesz :D czyste i wyprasowane

Gość tanie jedynie
firmówki są wycenione. Fajne ubranko NEXT nieraz tylko 5zł kosztuje a stan bdb opłaca się

Gość pytanie o profit center
po co do śmietnika? wiesz, ze w domu małego dziecka wzięli by z pocałowaniem w rękę? już nie wspominając o osobach których nie stać nawet na lumpeksy.

Gość nie z pocałowaniem ręki
sama miałam wiele nowych kurtek jednego koloru to dom dziecka nie chciał, bo oni chcą w różnych kolorach, więc nie pisz, że z pocałowaniem reki

Gość komus
napewno sie przydadzą , wiadomo ludziom nie chce sie wystawiac rzeczy na allegro bo wiecej z tym zachodu a łatwiej wyrzucic, no a pieniedzy duzo ta osoba nie nabierze sie za te rzeczy. ale podziwiam tego sprzedawce bo naprawde dzieki niemu matka ktora nie szasta kasa bedzie miala w co ubrac corcie, sama sobie poprasuje :p lepiej zeby wystawic nawet troszke zniszczone ciuszki niz wywalac na szmaty do smietnika,

Gość juz ktos to zalicytowal
.

Gość paranoja_lekka
ja takie rzeczy oddaje za darmo potrzebujacym a nie sprzedaje + doliczcie sobie koszt wysylki.

Gość ja wrzucam do kubła
na ubrania

Gość 434357y78
zwykłe szmaty... :/ moja mama też dostała od koleżanki mnóstwo ciuchów na mojego brata... wszystko zadbane, wyprasowane, czyste - bez plam, z guzikami , stan bdb...a to to jakiś wstyd na sali :p

Gość paranoja_lekka
i to jeszcze z wysylka 51zl na takie szmaty dac trzeba :/ Za darmo dziury i plamy sie oddaje :/

Gość komus
jesli jest z malej miejscowosci i np nie zna zadnej potrzebujacej rodziny to uwierz ze nie ma jak i komu oddac .....

Gość paranoja_lekka
to sie daje na licytacje - ktos juz bedzie wiedzial na ile to wycenia

Gość ubranka takie osbie ale
jak by ktos sie postaral, poprasowal ubranka, porobil ladne zdjeca, to by mogl jeszcze sporo za nie zgarnac

Gość grombrumhrom
skoro ktoś kupił za taką cenę to znaczy, że właśnie na tyle to wycenił?

Gość raczej to
jakas bida z kafe wykupila zdesperowana na biegu :)

może i nie są wyprasowane, ale dla mnie trochę przesadzacie...:/ Dzieci teraz latając po podwórku takie ciuszki mają na raz... za grosze, to chociaż nie szkoda wywalić, a kupując nowe to nie dość, że łzy w oczach, to jeszcze najczęściej pilnuje się dziecka, jak oka w głowie, by właśnie nie zniszczył... Ja uważam, że takie ciuszki do piaskownicy i na podwórko są jak znalazł...Ale to moja skromna opinia.

Gość pytanie o profit center
może i tak ale w domu w którym pracuje moja przyjaciółka wszystko biorą z wdzięcznością, bo dzieci coraz więcej a obdarowujących mniej

Gość to ja kupiłam
te ciuszki właśnie je dostałam i są 100 razy ładniejsze niż na zdjęciu:D Jedna czasami warto

Gość phi ja tam nie prasuje
tylko foty trochę podrobię w photoshopie i nikt nie marudzi że szmaty :P ostatnio kilka koszulek sprzedałam za 50zł i jeszcze mega pozytywa dostałam :O, zdjęcia przed obróbką wyglądały podobnie do tych tu zamieszczonych.... ale jak się rozjaśni ... podkontrastuje itp, to wyglądają jak z katalogu nawet jak sa wymięte :P

Gość bukaaa
No, trudno mi uwierzyć, że ładniejsze niż na zdjęciach, bo na zdjęciach nie widać plam, które są w opisie. A ta kurtka w słonie to chyba była modna 30 lat temu. :o

Gość to ja kupiłam
plamy są na max 4 ciuszkach i to prawie niezauważalne, a kurteczka w sam raz na naukę chodzenia;-) Upadki na trawę itd;-)