Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie juz zyc. :(

zerwał ze mną. a ja siedzę i płaczę :(

Polecane posty

wczoraj zerwał ze mną chłopak. powód - częste kłótnie. tak bardzo chciałabym cofnąć czas, chociażby o te dwa głupie dni. chciażby o tydzień. umieram :(

byliśmy razem 4 miesiące. niech mnie ktoś zabije. :(

Gość Moge z Toba porozmawiac jak m
Moge z Toba porozmawiac jak masz ochote. napisz cos wiecej.

czuję się jak zero. nie mam prawa do tego, żeby do kochać, do niczego. powiedziałam mu dziś o wszystkim, o wszystkim co najbardziej mnie bolało, o przeszłości, o której opowiadał i o szczęściu, jakie zaznał z jego byłą. czułam się, że nie będzie ze mną tak szczęśliwy jak był z nią dlatego też często siedziałam smutna, bujająca w obłokach, myśląca o tym. a on to widział. często się kłóciliśmy, mówiłam mu że mnie nie potrzebuje, bo wiedziałam, że nigdy nie dam mu tego, co dała mu ona. wiem, że to moja wina.:( spieprzyłam.

Gość Moge z Toba porozmawiac jak m
to nie jest tylko Twoja wina. jezeli on dawal Ci do odczucia i np. wspominal jaka ona byla fajna i jak to bylo super. ja mialam podobna sytuacje, tez zylam w obawie ze on nadal o niej mysli a ja pewnie jestem gorsza i nie moglam przestac o tym myslec.

Gość siostraMierzwa
Spokojnie. Pewnie najdalej za miesiąc rana będzie zagojona. Może wkrótce znajdzie się godny następca exa. Widocznie nie było Wam po drodze. Kłótnie występuja zawsze - to normalne, ale muszą być konstruktywne i jednak aż tak częste ;)

Gość siostraMierzwa
I nie ma sensu pytać faceta o jego ex, to nie robi dobrze na psyche- już o tym wiesz. A jeśli on sam cały czas podejmuje wątki z przeszłości, to chyba należy się zastanowić w jakim celu to robi...

Gość memememe
nie ma sensu wylewać łez przez faceta! wiem co mówię! tez tak miała, ale uwierz mi jeśli tylko będziesz chciała dasz sobie radę!nie płacz, nie myśl o tym, nie pisz do niego jak będzie chciał i będzie Ciebie wart sam się odezwie nie popełniaj tego błędu i nie poniżaj się przed nim dasz sobie rade jak bedziesz chciała pogadać chętnie pomogę;) daj tylko znać;***