Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eyr5h5hy

Nienawidzę Was Polki

Polecane posty

Gość eyr5h5hy

Boże jak ja nienawidzę Polek, tępe zakłamane krowy które lecą na pedałów i cienkich pizdeczków, ładnych chłopaczków z gównem w głowie.Nie umiem znaleźć dziewczyny bo wyglądam jak facet, jestem dobrze zbudowany, przystojny i mam w sobie 100% faceta, niestety dzisiejsze kobiety na to nie lecą.Dzisiaj liczy się kasa, ładna buzia i cipkowatość

Gość Ksiądz dobrej nowiny
ma rację lae jak widać osy bedą go żądlić.. może nie 100% ale 70 tak co za czasy...

Gość eyr5h5hy
Tak dokładnie, żadna mnie aktualnie nie chce.Miałem cztery dziewczyny w życiu a z jedną z nich byłem 4 lata.To były prawdziwe kobiety wiedzące czego chcą ale niestety nie wyszło mi z nimi.Dzisiaj mam 25 lat i większość 18-23latek ma najebane w głowach.

Gość v0dka
Śmieciu! Jak ty mowisz o matce głąbie?!

takie czy, że babki mają więcej jaj niż ich partnerzy a potem lament bo taka ciota nie wymieni żarówki, nie podgrzeje obiadu, nie podniesie niczego widizały gały co brały...

Gość eyr5h5hy
Ostatnio siedziałem na rynku i widziałem piękna dziewczynę, po prostu taka na oko 30 lat, zadbana, ładna i czytała książkę.Myślę sobie fajna dziewczyna, podejdę i zagadam, zrywam się z ławki podchodzę a tu nagle do niej podchodzi chłopak w szerokich gaciach, czapka na głowie, rozjechana koszulka aż do kolan, buty ujebane i ją obściskuje, mówiąc choć idziemy spalić blanta a później do ziomków pograć w Play'a ! Ja pierdole co Wy widzicie w takich ciotkach

Póki jako ideał faceta nie wróci sukinsyn Eastwood bez obrazy panie Eastwood to z szacunku miast pedała Patinsona czy Efrona póty będzie taki cyrk....

Takie wymoczki nie zasługują na miano faceta bo facet ma jaja podniesie 50 kg, wymieni oponę w aucie i zrobi 10 pompek to są cipy, pizdusie albo pedały i tyle....

Gość jolalojalna
słuchaj koleś nie musisz swoich żalów tutaj upubliczniać. powiem ci że teraz wiekszosc facetów to c..y, wiec do takich się przyzwyczajamy już. A jak widzisz siebie jako "prawdziwego dobrze zbudowanego faceta" pewnie masz pare kg za duzo, jesteś włochaty tu i ówdzie , i koszulkę zmieniasz co 3 dni.

Gość sssssssssdddfffgg
Ja też mam z tym problem :( na osiedlu to te fajne ładne dziewczyny kręcą się z tymi burakami z pod bloku, piją, chleją i się dupczą po kątach .Niektóry z nich są z dobrych normalnych rodzin i zamiast sobie poszukać normalnego faceta to zadają się z chamami którzy je wyzywają a czasem nawet biją.Nie wiem kurwa co się robi na tym świecie ale samotny jestem od trzech lat i mam tego serdecznie dość.

Weźniemy kałasza i bedziemy strzelać bo co zrobimy :)

Gość eyr5h5hy
Joluś i tutaj Cię zdziwię bo Twój opis jest do dupy.Mam 194cm, 90kg, wyrzeźbiony jestem i bardzo zadbany.Nie jedna kobieta za mną się ogląda w tym że są to kobiety które mi się akurat nie podobają.Mam swój typ jeśli chodzi o wygląd i tego się trzymam.Potrafię docenić kobiecość, natomiast dzisiaj większość dziewczyn patrzy tylko na ładną buzię i portfel.

Gość szakiszakira
moj facet jara blanty i jest normalny, a co to jakies zlo jest czy co ? to ze ktos pali nie znaczy ze jest glupi, czy nie wart rozmowy

Gość barbarastraiszend
a jaki ten twój typ jest, skoro nie możesz jej znaleźć?

Gość Alanyaaa
Ja też nie gustuję w ci**owatych kolesiach, ale w samcach alfa też nie. Przypuszczam, że nie ma z tobą o czym porozmawiać, bo ciągle mówisz jaki to jesteś męski, dobrze zbudowany, przystojny i że się za tobą laski oglądają. Co z tego, że obiad podgrzejesz i oponę wymienisz, jak jedyne słowa jakie będziesz potrafił wypowiedzieć to przysłowiowe "podaj piwo kobieto".

[zgłoś do usunięcia] eyr5h5hy Joluś i tutaj Cię zdziwię bo Twój opis jest do d**y.Mam 194cm, 90kg, wyrzeźbiony jestem i bardzo zadbany.Nie jedna kobieta za mną się ogląda w tym że są to kobiety które mi się akurat nie podobają.Mam swój typ jeśli chodzi o wygląd i tego się trzymam.Potrafię docenić kobiecość, natomiast dzisiaj większość dziewczyn patrzy tylko na ładną buzię i portfel. wg mnie problem tkwi w twoim charakterze, osobowosci, tym co masz do powiedzenia. itd.

Gość a to dziwne
pewnie masz wysokie wymagania a te ktore sa wg ciebie odpowiednie maja inny gust:) jesli bylbys przystojny to uwierz ze mialbys powodzenie, widocznie we wlasnych oczach myslisz tak a w realu jest inaczej

Gość hymmmmmmmm
o widzisz a ja już 23 lata szukam takiego:P haha i nie mogę znaleźć

Gość Alanyaaa
Jak znam życie, jesteś kolesiem, który obsesyjnie dba o własny wygląd, chodzisz na solarium a na głowie masz żel. Do tego brak ci zupełnie poczucia humoru, a na każdą krytykę, nawet tą wypowiedzianą w żartach nabzdyczasz się i obrażasz się śmiertelnie na taką osobę.

Gość memememe
świat się zmienia,a ty zawsze będziesz singlem oceniającym wszystkie dziewczyny i nazywającym ich dziwkami. mogę się założyć, że urodą nie grzeszysz, a charakterem odstraszasz. zanim zaczniesz zmieniać cały świat najpierw zmień siebie. tyle w temacie.

Gość eyr5h5hy
najbardziej na tym wszystkim cierpi moja prawa ręka