Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ashley007

Słuchajcie co mi się dzisiaj przydarzyło...

Polecane posty

To są jakieś jaja...Idę sobie ulicą, zrelaksowana, palę papierosa...I tak sobie zdałam sprawę,że ktoś jeździ za mną. No samochód jeździł w tę i z powrotem. Jeszcze facet się bezczelnie gapił. I w końcu się zatrzymuje. Wysiada facet pod czterdziestkę i daje mi czekoladki. Myślę: " o co mu chodzi?" i zaczyna mi coś pieprzyc, że jestem piękna, że mam piękną figurę i żebym sie nie odchudzała broń boże i że rzadko kiedy widuję się takie kobiety. A ja stałam jak wryta. No kurwa wariat jakiś.

Gość IMO13850
Nieprzyjemny jest ten pot po przebudzeniu, nie? :classic_cool:

Przy mnie dwa razy w zyciu samochod sie zatrzymywal, ale propozycje brzmialy inaczej :D

Szlam sobie przy lesie i zatrzymal sie jakis palant w garniaku i nie mam ochoty pisac, co poiwiedzial :D A drugi raz to dawno temu, koles chcial sie umowic, mlody, ladny samochod, ale lysa pala wiec odmowilam 🖐️ Dlatego ja Ci wierze, bo takie rzeczy sie zdarzaja, faceci podrywaja itd :P

Gość szakiszakira
ciebie martva to jakis zboczek na bank

Gość no i czym tu sie podniecać
wielkie mi halo :O

Martva Przynajmniej młodzi byli... Ja sie nie podniecam, wręcz przeciwnie...czuję się tak jakbym wyglądała jak jakaś dziwka.

ten w garniaku byl na bank po 40stce. Nie obwiniaj sie, ja mialam na sobie spodniczke i glany wiec :o Po prostu szlam poboczem i pewnie dlatego sobie cos pomyslal :) Ale ten co Cie zagadal to chyba kulturalny, wiec jaki problem :)

Gość megaZdzira
a ja to dopiero miałam.......... siedze sobie na ławeczce na przystanku a obok mnie dziewcze po 20 tce- nagle wyciągnęła fajki i zapytała czy nie będzie mi przeszkadzac jak ona zapali. Jak na to ze ja również pale i wyciągnełąm swoje. Ale ona mnie juz zdążyła poczestować. No i palimy i gadamy od słowa do słowa i takie tam ...... .... a potem wręcz mi wizytówkę i zachęca zebym dała znac jak chcę miło pogadać... moze to i tandard dobrego wychowania i kultury.... ale ona mi sie strasznie podobała i chetnie bym ją wylizała... i teraz biję się z myslami, nawet swojemu facetowi nie powiem bo by mi zaraz kazała dzwonić i urzeczywistniać moje zboczone wizje i przy okazj jego własne

Gość aledegeneracja00
a ten twój to ona czy on