Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sex analny pierwszy raz

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

czy moze mi ktos pomoc.... mam dylemat co do tego rodzaju milosci... chcialabym sprobowac ale boje sie a raczej krepuje:0 to boli?? co z "kupa"?? masakra........

Gość gharaban
to bardzo przyjemne

Gość nnnnnnnnnnnnnn
uppp

Gość fatamorganaggggggg
tez jestem ciekawa.

Gość nnnnnnnnnnnnnn
jest ktos kto probowal

Gość nnnnnnnnnnnnnn
jestem rozgrzanaaaa

Stopniowe zabawy z tyłeczkiem pozwolą ci rozluźnić się w tej kwestii. Możesz to robić nawet sama, żel/lubrykant jak najbardziej wskazany i tak po paluszku, najpierw jeden potem dwa, można użyć różnych kształtnych przedmiotów. Krop po kroku będzie się tyłeczek rozluźniał i bez żadnego bólu wejdzie co trzeba. Co do kwestii nieprzyjemnej hmmm najlepiej przed zrobić lewatywkę, lub za pomocą gruszki medycznej, można kupić w każdej aptece lub poprzez zdjęcie główki od prysznica i samym wężem z małym strumieniem wody napełniasz tyłeczek, wypróżniasz i tak kilka razy aż będzie z ciebie sama woda lecieć. Wtedy bez stresu można się bawić.

Jak coś to pytaj ;) Fajne są też tzw anal plug, można znaleźć w sex shopach, są różnych rozmiarów stworzone właśnie do rozszerzania i rozluźniania tyłeczka.

Gość jesssst boskoo
uwielbiam taki seks, jest boski :)

Gość nnnnnnnnnnnnnn
jak wymyc pupe??? nie idzie tym prysznicem;/

Gość 1231235
nie przyjemne i piecze:-/

Gość dupa salata
Jak sie ma w dupie wrzody i laduje konska pale bez nawilzania to ja sie nie dziwie że nieprzyjemnie i piecze lol

Gość tylko m
mi sie do kojarzy z gejami,więc jak facet to lubi to msi byc cos nie tak

Yy... Słyszałam, że większości kobiet sprawia to wielką przyjemnośc, ale ja jakoś nie mogę się do tego pozytywnie nastawić. Raz próbowaliśmy, a własciwie to też było na takiej zasadzie jak u koleżanki wyżej, że myślał że tego chce. Może i nie płakałam z bólu, ale było to raczej nie przyjemne. Wiem, że mój mężczyzna chciałby tego, ale zupełnie nie wiem jak mogłabym się zabrać do tego, aby przełamać teraz tę barierę niechęci po tym ostatnim i pierwszym nieudanym.

Gość małamałam:)
najwarzniejsze to do niczego sie nie zmuszac popros swojego faceta zeby podczas zwyklego seksu podraznial paluszkiem odbyt nawet zeby ci tam delikanie wlozyl... mnie to bardzo krecilo i tak powoli przeszlismy z paluszka na dwa a pozniej na kutaska chhociaz tez baaardzo sie balam ale ploki co nie naarzekam powodzenia

Gość gość
Ja wczoraj już to przeszłam i nie było wale tak źle jak mówią, przyjemności może z tego nie czerpałam ale bólu tez dużego nie odczuwałam. To chyba zależy od partnera, powinien zrobić to delikatnie i powoli a będzie dobrze :)

Gość JUZ Próbowałam
Już próbowałam 2 razy i za każdym mnie bolało . Może po upojeniu mniej boli chętnie spróbole po alkocholu tylko sie troche boje . pierwszy raz zanim moj chlopak wszedł juz zrezygnowalam a drógi raz bylko naprawde super tylko d*pcia boli troszke ale da sie przeżyć > jest super polecam

Gość gość
jestem juz gotowa,Marze o tym od lat.Mam bardzo delikatnego partnera.Czuje ze bedzie cudownie.

Gość aliczkala
Ja to robię tak: chłopak nawilża mi kakaowe oczko swoją śliną. Ja wkładam tam paluszek, potem kilka i pieszczę sobie przez chwilę, w tym czasie chłopak patrząc na mnie od tyłu obciąga sobie i nawilża swojego penisa. Rajcuje go to. Jak już jest oczko dobrze nawilżone i łatwo się rozciąga, to chłopak bierze mnie. Najpierw delikatnie wsuwa główkę i wyciąga parokrotnie a później stopniowo coraz głębiej aż w końcu do samego końca. Na początku powoli a później już normalnie.