Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszuuukana

zmarnowane lata-czuje sie oszukana :(

Polecane posty

minie...wierze w karme...wszystko wraca-jestem dobra,wrazliwa osoba,daje innym to co najlepsze i pewnego dnia to wroci do mnie z podwojna sila czego i tobie zycze kochana Badz soba,miej wiare w ludzi a cos dobrego sie przypaleta xxx

dzięki , ale ja mam już trochę za sobą , długo by pisać jaka byłam naiwna , ale masz rację to co od nas wychodzi dobrego , wraca ... wielokrotnie

Gość belerofront
jak można poświęcać związek tylko ze względu na niepohamowany instynkt macierzyński, jedna dziecko ci nie wystarczy, musisz mieć gromadkę, po co? nie widzisz kobieto jaki jest świat, dziecko trzeba jeszcze wychować i mieć na to dużo czasu i pieniądzy

belerofront ja nie poswiecilam zwiazku dla dziecka gdyby mnie nie oszukal,powiedzial na poczatku ze nie chce mialabym szanse wyboru. PRZEZ 9 LAT MNIE ZWODZIL i to jest problem. Nie moge zyc z czlowiekiem ktory oszukiwal mnie z npremedytacja gdyby powiedzial to kilka lat wczesniej dal by mi mozliwosc wyboru.Moze jestem starej daty ale uwazam ze nie mozna tak lawirowac.Moze gdybym wiedziala wczesniej poukladalabym sobie to wszystko w glowie i byloby inaczej ale bylam karmiona falszem tyle lat i czuje sie z tym okropnie

Gość tyders
Z facetami trzeba umieć postępować. Jest kilka rzeczy, których pragnie każdy facet ale nie wszystkie kobiety o tym wiedzą. Jest kilka powszechnych błędów, które popełniają kobiety i sprawiają, że facet się odsuwa. Jest kilka słów, które facet chce usłyszeć od swojej kobiety jednak..bardzo rzadko je słyszy. Wreszcie jest kilka podstawowych powodów zdrady - warto znać je wcześniej, aby zapobiec najgorszemu....więcej: http://www.magnoli.pl/?p=1100