Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yrty555555555

Leper nie zyje!!!!!!!!!!!!popelnił samobojstwo

Polecane posty

Gość jajajajja
podobno zona go zostawila

Gość emilianna
jesli faktycznie popelnil samobojstwo to pewnie mial cos na sumieniu i zaczelo mu sie palic pod nogami

Gość Garbata Biedronka
nie zauważył, że osiągnął wiek zawałowy i robił sobie jaja, a pogotowie, sie spóźniło na to jego zadupie i będzie znajomy pogrzeb.

Gość _Samotna_mama_
Oglądam TV i teraz wychwalają Leppera pod niebiosa. Brzydzę się ludzmi, którzy wieszają psy za życia, a po śmierci robią świętego. Żal mi wszystkich samobójców.

Gość klerxonn
17:52 [zgłoś do usunięcia] Martva dziecko jeśli już powiedziałaś co wiesz to wypierdalaj na podwórko wywietrzyć majtki bo tu dorośli dyskutują. ad rem to wam napisze że to dla mnie dziwna i zaskakująca sprawa. To faktycznie był gość którego profil psychologiczny to jakichś ekspiacji czy targania się na życie nie pasuje. Podobno przez ostatnie kilka miesięcy był jednak cały czas w stolicy i są głosy iż trochę podupadł psychicznie ale to rzeczywiście dziwna sprawa. Tak jak tu było napisane. Był bezkompromisowy i w jego wypadku to była wartość sama w sobie.

Gość A.S.
powiesil sie

myslalam ze jaja sobie robicie. Kurwa, jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Alusia 11
Śmierć znanych szokuje ,ale tak im i wszystkim innym bylo napewno pisane. Żył jak umiał , żył jak uważał za stosowne i właściwe . Czy umarł tak jak podają?Czy nikt mu nie pomógł? Mam nadzieje że moje i wszystkivh watpliwosci rozwieje wnikiliwe sledztwo.

Gość szkoda człowieka
zawsze mnie nuruje w przypadku samobójców czy to odwaga czy tchórzostwo? Nigdy bym się nie spodziewała, że jest zdolny do odebrania sobie życia. A może ktoś mu pomógł? Czy sądzicie że zrobią z niego drugiego Blidę? Albo jednak znaleziono dowody na niego w tej seksaferze i sobie człeczyna z tym nie poradził, to tak był pewien swego..

Gość Garbata Biedronka
urwała mu jaja prostytutka, z której się śmiał, że nie mozna zgwałcić prostytutki. Nie należy robic sobie jaj z pań robiących dobrze męskim kutasom.

Gość bardzo w porządku
człowiek w porządku, szkoda mi go. nie wytrzymał tego. spoczywaj w pokoju

Gość szkoda człowieka
biedronka, daj se siana, nie żartuj ze śmierci, bo to się odwróci przeciwko tobie :(

Gość wenrychorra...
powiesił sie albo go powiesili?

Znajac nasz kraj to za niedlugo oglosza zalobe narodowa i pewnie pochowaja go na wawelu. Nie smieje sie, zal czlowieka ale jaka to hipokryzja. Wczoraj byl dla wszystkich gnojem a dzis jest wychwalany pod niebiosa.

Gość wrednamalpa26
szok!!!!!!!!!!!!

Gość nergale
POwiesili go :(

Gość Herkullesa Opppa
Nie wierze w samobojstwo. Tak jak nie wierze w to ze ci od Olewnika sie pozabijali samemu w celach

Gość CSADXSDXSADSA
a co wy wierycie ze sie powiesil heheh w zyciu ktos ego dokonał albo byl zszczuty wiedzial za duzo

ja tam się wcale nie zdziwię jak sobie nagle PIS przypomni o kiedyśniejszej koalicji i wykorzysta tą tragedię w wyborach bardzo barwna postać szkoda:) z drugiej strony nigdy nie zrozumiem samobójców- przecież zawsze jest jakiś wyjście- nawet z najgorszej sytuacji

Gość iza pop
miał problemy rodzinne, bardzo powaznie chorego syna, długi, poza tym wiadome sprawy sądowe i porazka w polityce....To zbyt wiele jak na jednego człowieka.Nie dzwignął.Niech spoczywa w pokoju, szkoda kazdego człowieka.

Gość knjknjjmi
na co chory syn?

Gość v6quin
Wielu tzw wykształciuchów się z niego śmiało ale prawda jest taka że nienawiść do niego była o wiele bardziej populistyczna niż jego poglądy. Andrzej Lepper potrafił skutecznie wytykać dwulicowość polityków i rozmaitych ministerialnych mądrali. Miał dużą wiedzę mimo deficytow jakie mu zarzucano w kwalifikacjach. Wiedział. Często wiedział co mówi i on również był atakowany szczególnie przez tych jacy za populizm uważają wszelkie wstawianie się z zwykłymi ludźmi.

Gość gpkp[gp[s[g
Nie miał innego wyjścia,pewnie nawet prawnik mu tak doradził Poszedł by siedzieć,majątek cały skonfiskowany, a tak to część należy do żony i dzieci i tylko tą część po Andzeju mogą sobie brać bo połowa przechodzi na żonę Tak to jest jak się jest za bardzo chciwym, marzył mu się fotel prezydenta RP, przez to wpakował się, ale przynajmniej podjął męską decyzje

Gość zeniaa
Ale teorie snujecie. Czy on nie mógł mieć załamania - przegrane procesy, wybory, chore dziecko :(