Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko m

szok

Polecane posty

Gość tylko m

widzialam wczoraj program Ciąża z zaskoczenia, te babki dopiero przy porodzie dowiedzialy sie ,że sa w ciazy,a jedna myslala ze ma zaparcie i urodziła dziecko,które wpadło do sedesu...masakra,ze one w ogóle sie nie zainteresowały,bo na pewno musialy cos czuc

Gość tylko m
podobno jedna miala okres przez pierwszy trymestr,dlatego sie nie kapła

Gość pit z zusu
oglądałam kilka odcinków i niektórym uwierzę że nie wiedziały. np 50 latka po poronieniu z in vitro po kilkudziesięciu tygodniach okazało sie że nie poroniła wszystkiego, była tez dziewczyna ze stwardnieniem rozsianym. a pozostałe, cóż zaniedbanie.

Gość tylko m
jedna urodzila w 7 mies,i mowila,że jakis czas przed porodem chodzila w bikini i nikt nie zauwazył ciąży,to jakies dziwne

Gość pyytaajacaaa
na jakim kanale to leci??

Gość pit z zusu
nie u każdej kobiety brzuch jest taki typowo ciążowy, widywałam ciężarne w 7 miesiącu które miały płaskie brzuchy. Ale RUCHY... nie mam pojęcia jak je można przeoczyć. W tym programie najbardziej mnie irytowało zdanie "zawsze miałam nieregularne krwawienia więc się nie przejęłam" a potem płacz że z dzieckiem może być coś nie tak. Acha i stwierdzenie "nie byłam pod opieką lekarza, byłam pewna że urodzi sie martwe"...