Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juykukyfkfy

czy moge poprosic o urlop bezplatny i powiedziec ze musz esobie odpocząć??

Polecane posty

Gość juykukyfkfy

czy to bedzie niemile widziane.PRacuje na sluchawkach w play..Nikt mi sie nie umawia mam zla passe i potrzebuje tygodnia wolnego bo czuje ze zaczynam robic sie agresywna gdy ktos mi odmawia:OA to chore...Mam poczucie ebznadziejnosci depresji...nikt nie chce nawet wysluchac tego co mam do powiedzienia..Czasami mam ochote na wrzucac potencjalnemu kluentowi:O Widze ,o sie ze mna dzieje...i chce temu zaradzić..Czy moge to opowiedziec i poprosic o urlop bezplatny albo chociaz podzielenie wypozynkowego ktory planuje 2 tygodnie wlistoopadzie na tydzien w sierpniu i tydzien w listopadzie??zy trzbe aciagiem dwa tygodnie?

Gość juykukyfkfy
u

Gość pepka
trzeba ciagiem 2 tygodnie. z bezplatnym zwykle jest problem, przynajmniej u mnie nie chca go udzielac. na twoim miejscu przeszlabym sie do lekarza rodzinnego, opisala sytuacje i poprosila o pare dni wolnego na ochloniecie.

Gość juykukyfkfy
kurcze...moja lekarka nie daje mi tak chetnie zwolnien....Najhetniej bym wziela ten wypoczynkowy ale w listopadzie mam przeprowadzke za miasto....i chociaz tydzien bedzie potrzebny...EH:(

Gość sprobuj jak mas zwyrozumialego
szefa to zrozumie

moze lepiej idz do psychiatry lub psychologa? bo wtedy dostaniesz l4 to lepsze niz urlop bezplatny jak lekarzowi powiesz ze masz depresje nic ci sie nie chce itd da leki uspokajace lun antydepresyjne i l4

moze lepiej idz do psychiatry lub psychologa? bo wtedy dostaniesz l4 to lepsze niz urlop bezplatny jak lekarzowi powiesz ze masz depresje nic ci sie nie chce itd da leki uspokajace lun antydepresyjne i l4

Gość 1a2b5h
bezplatnego nie bierz to zle widziane

Gość i nic poztyuedfcm
do pracy wy nieroby , !!! nie bedziemy na was płacić tylko kopa w dupe i wypieprzymy!

Gość mądrala tralalala
Bezpłatnego nie dostaniesz, jesli masz jeszcze taryfowy.