Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewny30

Czy powinna iść na wesele siostry byłego męża ?

Polecane posty

Parę miesięcy temu dowiedziałem się iż została zaproszona na wesele siostry byłego męża, z początku dużo o tym nie mówiła a jak mówiła to że najwyżej pójdzie na ślub do kościoła, parę dni temu nagle mi powiedziała , że tam musi iść bo jej głupio w stosunku do tej sostry gdyż bardzo ją lubi i jego siostra zawsze przy niej była w trudnych chwilach. Ja nie dostałem zaproszenia na to wesele, będzie tam cała jej dawna rdzina i jej były, Uważam, że nie powinna tam iść, chyba że do kościoła i to wszystko. Co o tym myślicie? Czy jestem dziwny albo zbyt zaborczy? Nadmienię, że jej były ciągle chce z nią być i do niej wypisuje i wiem , że pomimo iż mają siedzieć w innych miejscach to on będzie coś próbował.. ale chodzi o sam fakt że mnie ne spytała o zdanie... mam do niej zaufanie ale w moim mniemaniu robi duzy nietakt i to stawia pod znakiem zapytania na kim jej naprawde zalezy, czy na mnie czy na rodzinie byłego męża..

Gość ja np...
ja bym poszla tylko do kosiola,zwlaszcza jesli ''jego'' rodzina wie ze mam kogos i powinni napisac z osoba towarzyszaca...ale to moje zdanie...