Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem glupia

matka zrobila mi awantre bo chce isc do psychiatry

Polecane posty

Gość nie jestem glupia

niedawno skonczylam 18 lat, czuje ze cos jest nie tak i chyba potrzebuje pomocy, zapisalam sie do psychiatry, dzis jak matka znowu zaczela do mnie miec pretensje ze jestem taka i sraka to jej powiedzialam ze zapisalam sie do psychiatry i sie zaczelo, zaczela mnie wyzywac, ze jestem glupia, ze chce zrobic z siebie wariatke, ze jak sie ludzie dowiedza to beda sie smiac ze mnie i z niej ze ma corke wariatke, wyzywala mnie od kretynek i powiedziala ze jak pojde na ta wizyte to moge sie z domu od razu wyprowadzac co robic? :O

Gość Zapisz
swoją mamę a ty mądra jesteś dziewucha skoro wiesz ze potrzebujesz pomocy

Gość nie jestem glupia
tak ja bo ja mam problem ze soba, wydaje mi sie ze mam fobie spoleczna, a matka tylko sie zlosci na mnie ze jestem inna niz reszta moich rowiesnikow i ma do mnie o to pretensje

Gość Zapisz
A czym się tak różnisz od rówieśników? niech ci mama lepiej pomoże a nie dołuje!

Gość nie jestem glupia
pisalam, fobia spoleczna

Gość lejla28
psychiatra to lekarz jak kazdy inny....tylko własnie niektórzy zacofańcy myślą ze do psychiatry to tylko ''psychole'' chodzą...i chyba twoja matka jest własnie taka zacofana ze wazniejsze jest dla niej co ludzie powiedzą niz zdrowie corki....idz smiało do tego lekarza i się matką nie przejmuj