Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalałamsie

opalanie...problem

Polecane posty

Gość opalałamsie

witam od kilku dni stopniowo staralam sie opalac, wydluzalam czas pobytu na sloncu, a dzis mozna powiedziec ze chwycilo mnie najbardziej, problemem jest to ze moja opalenizna wyglada w ten sposob, plecy, ramiona, dekolt opalone dosc intensywnie, brzuch delikatnie, a uda i lydki jakie byly trupioblade takie sa... czemu tak jest? w zasadzie to mam tak co lato...

Niestety nie posiadasz umiejetnosci opisywania!!! Poprosze o fotke, bez bielizny ;)

Gość garsonka w groszki
nie przejmuj sie ja też trzeba długo sie opalać żeby nogi złapało

Gość opalałamsie
moja kolezanka opala sie ostatnio i opalenizna jest u niej rownomierna na calym ciele... ko=ilka tygodni temu zaczelam bardziej dbac o skore na nogach, czesto smarowalam nawilzajacym balsamem bo wydawalo mi sie ze moze to dlatego ze skora moze byc przesuszona.. ostatnio przed opalaniem posmarowalam nogi przyspieszaczem do opalania, 3 warstwy i nic, dzis oliwka i tez nic nie dalo... :/

Gość opalałamsie
a gdy chce zalozyc spodniczke czy krotkie spodenki to jest mi glupio pokazywac takie biale nogi...

Gość opalałamsie
mial ktos jeszcze tak jak ja?

Gość wystarczy kupic betakaroten
.

Gość opalałamsie
wiem ze sa rozne balsamy brazujace, tabletki z betakarotenem, ja jednak chcialabym sie opalic mozliwie trwale, solarium to juz ostateczna ostatecznosc...

Gość wystarczy kupic betakaroten
przeciez betakaroten przyspiesza opalenizne i ja podtrzymuje. takze bez problemu mozesz kupic, polecam solastyna

Odpuść sobie opalanie, bo się dorobisz przebarwień na twarzy, które później trudno usunąć. Mi to zajęło rok zabawy z kwasami itd. Jak nie masz uczulenia to zainwestuj w dobry samoopalacz. Polecam daxa w piance, jak dla mnie jedyny który nie uczula. Są inne o ładniejszych kolorach, balsam brązujący lirene chyba cafe latte czy jakoś tak. Niestety ten mnie uczula, ale smaruję nim nogi.

Gość opalałamsie
samoopalacze i kremy brazujace szybko sie zmywaja i zostawiaja smugi...

Gość a co!
smaruj nogi oliwką szybciej je będzie brało

Gość opalałamsie
smarowalam juz z mizernym efektem... bylam dzis na solarium i slabe jednak jakies zarozowienie skory jest...

Gość plastik fantastik
słonce niszczy kolage jak będziesz miała około 50 to będziesz wyglądała jak rodzynek

Gość gość
Nagie opalanie moge polecic tak jak i nagie kąpiele. Dużo przyjemniej i ślicznie można całe ciało opalić.Tak samo jak chodzenie bez stanika daje dużo radości.