Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 5, 2011 Kurde ja trochę. Przyznaję się bez bicia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie lubiłem, nie szanowałem Napisano Sierpień 5, 2011 ale śmierć to śmierć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rrrrrrrrrr Napisano Sierpień 5, 2011 a jak to jest na leppera? chce sprobowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Sierpień 5, 2011 w dopie to mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamiętacie ją? Napisano Sierpień 5, 2011 faktycznie na początku szok ale teraz jakoś mi przykro... pusto będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Sierpień 5, 2011 O kurde co ja tam napisałem w tytule . :D Bez "na" miało być . :O Nie no , poważnie do tematu podejdźmy. A śmierć... Każdego czego i nie ma co się nią przejmować . Chciał pewnie dobrze , ale burak nie potrafił . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach